Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elisabethtailer

CHCE SCHUDNAC!!!!! POTRZEBUJE DIETY!!!! POMOCYY!! BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

i po kolejnym dniu na diecie :) i powiem szczerze ze kompletnie o niej zapominam czasami . trzymam sie zalecanych przeze mnie dan ale zapominam o tym ze musze pilnowac sie przed zjedzeniem slodyczy itp :P choc w ogole mnie nie ciagnie :P dzis juz chcialam sie skusic na delicję ktora lezala na stole:D ale wynioslam talarzyk ze slodyczami do kuchni i po problemie :D Ja lece ogladac Na wspolnej a potem Majewskiego :D

Hej, zagladalam w internet troche i pomyslalam sobie ze co mi szkodzi napisac cos w tym topiku ;) Choc widze ze nikt tu oprocz mnie nie zaglada :( Jestem na diecie juz przeszło tydzien, schudlam 4kg :) bardzo mnie to cieszy i motywuje do dalszego dzialania :) Przed chwila cwiczylam troszeczke i zobaczylam ze moja kondycja nieco sie poprawila :) idę poogladac z mezem film :) Pozdrawiam

Kochaniutkie jestem na diecie Dabrowskiej 5 tydzien i ubylo mi nastepne 3 kg, w sumie juz 11. Zostalo jeszcze 7 dni i juz sie przyzwyczailam do tego jedzenia ale musze wprowadzic bialko aby organizm nie zjadal mi tego potrzebnego. Swietnie sie czuje i kazdej polecam!!!

Gość Sandrunia25
Co to za dieta Dobrowolskiej??

Gość Sandrunia25
Sorki, Dąbrowskiej :D :D

Poczytaj topik od poczatku, tam jest link z jej ksiazka do ktorej sie stosuje:)

Kochaniutkie, zakonczylam w srode diete, od czwartku jestem na zdrowym odzywianiu. Moje wymiary tez sie zmniejszyly, w pasie ubylo mi 10 cm, w pozostalych partiach podobnie. Wlazlam leciutko w ciuchy noszone rok temu i czuje sie swietnie:). Polecam goraco. Wiecie najlepsze jest to ze nie mam ochoty na slodyche i zadne produkty przetwarzane. Na obiad starczy mi surowka z salaty, pomidorka, kukurydzy i sosu z tofu:). Pycha!!!!!!!!!

o a myslalam ze juz nikt tu nie wpada ;) Wilczyca28 -> Gratuluję :) Ja jestem nadal na diecie mż :) Stracilam narazie 5kg :) Czuje sie lepiej ale nadal chce zrzucic jeszcze 5kg :) mam nadzieje ze mi sie uda :P

elisabeth - trzymam za Ciebie mocno kciuki. juz pieknie zeszlas z wagi. Ja jestem na diecie MZ i RD:D:D:D narazie ubylo mi 7kg. Ostatnio waga stoi ale to dlatego, ze nie trzymam sie rygorystycznie przez ostatnie dni:( No i malo cwicze bo pracuje non stop.. Jestem juz na innym topicu ale bede do Ciebie zagladac.. i troche sie powspieramy:D 3mam kciuki

Zdesperowana- Dziękuje Bardzo :) i oczywiście ja tez trzymam za Ciebie kciuki :) A ile juz się odchudzasz?? Ja od prawie miesiąca, ale bywały dni w ktorych rzucilam sie niestety na slodycze :( albo zjadlam za duzo :o Ale teraz sie juz pilnuje hehe :) Pozdrawiam

Ja w sumie od marca. Teraz jestem zagranica. Bylam 2 razy w Polsce i tam jadlam dowoli. wiec w sumie tak naprawde to od polowy kwietnia. Ale wpadki mam non stop wiec to 7 kg straty to zadna rewelacja jak dla mnie. Powinno byc duzo wiecej. Ale pocieszam sie tym, ze przynajmniej jesli wolniej mi kg spadly to mam nadzieje, ze nie wroca tak szybko-albo wogole:D:D:D

Ja tez mieszkam zagranica :) Do Polski wybieram sie za miesiac na urlop :) i boje sie ze tam rzuce sie na jedzenie hehe :D Ja wlasnie wybieram sie na spacerek z kolezanka :) Pogody ładnej brak, ale na cale szczescie nie pada :D Pozdrawiam

Gość zdesperowana nie jadasz
mięsa? jestes wege?

Jadam mieso tylko ostatnio nie mam na nie czasu:)jem bardzo nieregularnie. O tyle o ile staram sie nie jadac jakies 3 godziny przed snem. Mam rozne godziny pracy i strasznie trudno jest wszystko dopasowac. A skad to wywnioskowalas/es??

Gość moniquee
a ja waze 59 kg i chce schudnac ; Mój cel 47 ;p