Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsty

popatrzcie jak wazne jest dobre dopasowanie sukienki

Polecane posty

o kurka wodna, współczuje jej. czy naprawdę nie widziała tego wczesniej, przeciez ja bym sie źle czuła jakby suknia była na mnie aż tak szeroka

Gość tequilasunrise
sukienka jak sukienka ale pomysl na pierwszy taniec... bomba:D

bomba, już się spotkałam na weselach z takim tańcem, fajnie to wygląda o ile para młoda ma jakies pojecie o tancu i nie wyglada to zbyt sztucznie :)

Gość tequilasunrise
nooo to rzadkosc w polandzie wprowadzenie jakichs innowacji ;P

Gość groszeczek
mi sie ten taniec absolutnie nie podoba wygladali jak dwie malpy w zoo albo jakby gonilo ich stado szerszeni tanca to raczej nie przypominalo hehhhh a suknia fakt faktem zle dopasowana i dziwnie tej pani splaszczyla biust

Gość fd
taniec super!!! :)))))))))))))))))) i tak sie dobrze bawila jak na spadajaca sukienke :) ja bym sie tak zestresowala ze nie wiem

Gość frrhyrh
żenada... jak się nie ma cycków to się sukienkę na ramiączkach wybiera, przecież ona nie miała się na czym zatrzymać nawet...

taniec extra, a sukienka klapa ale wierze ze nie mogla tego przewidziec, ja mialam w dniu slubu o jakies 2cm za dluga suknie bo ... schudlam w kilka dni przed slubem i mi opadla 9mialam na szelkach wiec bylo latwiej ale.. niewygodnie

Oj ja tez niedawno ogladalam pyte z wesela, gdzie panna mloda miala tak koszmarnie dopasowana suknie, ze caly czas myslalam ze jej spadnie. Miala potezny biust i ta kiecka trzymala sie jej tak w polowie tego biustu z tendencja opadania w dol....porazka....