Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaadadadadd

jak facet budzi sie rano obok kobiety..

Polecane posty

Gość gość
Bo ja już taka jestem, że najpierw zgnoje, a potem chwale.W sumie oprócz tych dziwacznych zachowań, co teraz o nich pisze no i tamta sytuacja, co kiedys opisywałam (nic sie nie zmieniło do dzisiejszego dnia:() to poza tym jest super facet:o

Gość aaadadadadd
watek jest o czyms innym baby :P

Gość gość
No to ja już sie wypowiedziałm: nauczono mnie aby rano zeby myć :)

A czy po jakimkolwiek posiłku masz szansę na pocałunek?;> Czy już nawet kolacja przed gorącą nocą nie wchodzi w grę, bo najpierw musisz iść umyć zęby?;>

Gość gość
Nie wiem.My to z językiem całujemy sie tylko przy sexie. Czasem zdarzało sie to i po jedzeniu bez mycia zebów. Przynajmniej ja nie myłam.

Gość sorry ale gdyby sie mój
chłopak tak mnie brzydził, to bym się nabawiła nerwicy, kompleksów i nie wiem, czego jeszcze a najprędzej bym go kopnęła w doopsko:O Mój chłopak wącha mnie wszędzie, liże mi nos jak mam katar, mogę przy nim robić wszystko- płakać, smarkać, leżeć i śmierdzieć, a on i tak mnie lubi i mu się podobam. Rano normalnie się budzimy i nikt nie śmierdzi. On wącha mnie pod pachami, bo lubi mój zapach. W sumie może to jest kwestia dopasowania fizycznego. Wiadomo, że ludzie się różnie dobierają.

Aha, i dodam, że ja mam problemy z żołądkiem:( Więc mi by mogło walić z paszczy i czasami pewnie wali jak długo nie jem. Wielokrotnie się pytałam mojego chłopaka czy śmierdzę i zawsze odpowiadał, że nie, a nawet się wkurzał, że wymyślam sobie głupoty. Kiedyś jak sie odchudzałam i długo nie jadłam, to mój brat mówił, że nieco wali mi z pyska, ale mój chłopak stwierdził, że to bratu rzuciło się na mózg i że jakbym śmierdziała, to by mnie nie wąchał. Więc może to naprawdę zależy od jakiegoś osobniczego odbioru. ja tez nie lubię chuchać ludziom w twarz. I mnie to krępowało, jak on się przysuwał, całował mnie i np. mówił, że lubi mój naturalny zapach śliny, że ładnie pachnę itd. Ale nigdy nawet przez chwilę nie miałam wątpliwości, że naprawdę mu się podobam i jestem dla niego pociągająca.

Jaki smród?:O Wiesz, kilka razy z nim spałam i rano jakoś nie czułam od niego żadnego smrodu, on ode mnie tez nie. Uważam, ze to przykre, że chłopak Pozdro wygania ją do łazienki i rzyga na myśl o małym buziaczku rano. dlatego to piszę Mój chłopak wąchał mnie pod pachami np. po 7 godzinach łażenia po górach, bo mówił, że lubi. Nie twierdzę, ze to normalne, ale dla mnie to nie jest normalne, że się z kimś uprawia seks, chce się z nim być, a brzydzi sie tej osoby. Mówię poważnie- może to niedopasowanie fizyczne. Są takie osoby, które zawsze wydają mi się śmierdzące, bo po prostu w jakiś sposób drażni mnie ich zapach, chemia. Pozdro coś powinna o chemii wiedzieć;) Może po prostu, jeśli komuś przeszkadza jego naturalny zapach, te osoby sa niedopasowane fizycznie? Nie wiem, no... Nie jestem już z moim chłopakiem. Ale zdarzyło mi sie podróżować całą noc, po imprezie z innym, całowaliśmy się jak szaleni i śmialiśmy z tego, że już zaczynamy śmierdzieć żulem. Ale dla mnie on pachniał cudownie- sobą. Myślę, z eon mną też nie był za bardzo obrzydzony.

Gość CRV3
ja budzę się normalnie... kołdra jest ze mnie ściągnięta o północy, więc jestem zwinięty w pozycję embrionalną z zimna, to ma też swego plusa, bo nie dostaję z kolana w jajka w nocy. Niestety ma też minusa, bo często zgarniam w mordę z łokcia (ale z dwojga złego wolę dostać po twarzy). Czasem zdarza się, że zostaję wepchnięty w szczelinę przy ścianie, lub zrzucony z łóżka (gdy śpię z drugiej strony). Wolę spać na podłodze, bo od ściany bardziej ciągnie. No i oczywiście nigdy nie opieram głowy na poduszce - choćby była niewiem jak duża, to dla mnie nie starczy. A jak się obudzę to co? Próba wślizgnięcia się pod kołdrę by się ogrzać... i zaraz warknięcie: zostaw, odejdź, boli mnie głowa, jesteś zimny, idź zrób śniadanie... Ale teraz to i tak mam luz, bo jak było małe dziecko, to spałem na siedząco... wtedy dostawałem tylko strzał w żebra w nocy i lunatykując mogłem iść do niego, w razie gdyby płakało.

Gość zuzuz
crv3 zostan moim mezem :p

Gość gość
sorry ale gdyby sie mój---> dużo prawdy napisałaś....dzieki;). I chyba sie zgadzam z tym niedopasowaniem fizycznym. Inna opcja to ta z syndromem JAcksona zostaje.....:o CRV3---> normalnie ja mam tak samo jak Twoja dziewczyna:D

Pozdro i Sorry ale gdyby sie mój - jesteście szczere do obłędu, aż nie mogłam i uśmiechnęłam się sama do siebie. No powaliliście mnie tymi postami.

Ja się trochę krępuję rano przy moim facecie ale zrywanie się z łóżka i bieganie do łazienki po to, żeby umyć zęby też byłoby dziwne. Moje wyjście jest takie, że po prostu nie przesadzam z całowaniem. Szybki buziak jest ok, wszelkie głębsze pocałunki sobie daruję :P Aha, podobno mycie języka przy wieczornym myciu zębów pomaga.