Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej_o

co robić ?....

Polecane posty

Gość andrzej_o

Witajcie wszyscy. Już kiedyś opisałem swój problem na kafeterii i uzyskałem niezłe porady. Dzisiaj też piszę w takim małym, ale troche kłopotliwym problemie. Na początek : Mam dziewczynę od 4 lat, niedługo planuję się oświadczyć i ogólnie bardzo mi na niej zależy. Ostatnio umówiłem się na spotkanie na naszej klasie z ludźmi ze szkoły podstawowej i poszedłem tam bez swojej panny. Poszliśmy w około 20 osób do takiej knajpki, popiliśmy wiadomo bo to po latach wspomnienia itd. Pod koniec imprezy gdy już wszyscy byli zalani podeszła do mnie moja dawna miłość z czasów podstawówki i uraczyła mnie gorącym całusem, ja złapałem ją za ramiona i mówię jej że nie możemy tak robić bo mamy oboje partnerów i to byłoby nie fair. Jej się zrobiło trochę głupio i przyznała mi rację że trochę za dużo wypiła i poprosiła o opiekę, no to poprosiłem znajomych i odwieźli ją do domu. Po powrocie do domu powiedziałem że było w porządku i że byłem wierny. Uznałem po imprezie że nic takiego się nie stało w zasadzie, że dobrze zareagowałem i uznałem również że nie ma co mówić dziewczynie o tym zajściu bo nic się nie stało. Jak postanowiłem tak zrobiłem i dwa dni miałem spokój. Aż do wczoraj... Kolega dzwoni do mnie i mówi że widział się z innym kolegą i on mu powiedział że ja "przelizałem Beatę". No to ja się zdziwiłem i okazało się że jeden z tych kolegów, którzy odprowadzali Beatę tak rozpowiedział wszystkim. Teraz wie około 20 osób, a ja nie mam możliwości sprostowania tego. Boje się że teraz dziewczyna mnie oskarży że nie mówiłem jej od razu bo pewnie się przelizałem i teraz chce to zatuszować. Dzwoniłem do tej Beaty i ona powiedziała swojemu chłopakowi po imprezie że była pijana i mnie pocałowała itp. Co mam zrobić ?

Gość dupa dupa dupa
poliz klamke :o :P