Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brawurka88

dążenia do perfekcyjnego wyglądu

Polecane posty

Od dłuższego czasu jestem na diecie. Ważę 55 kg przy wzroście 167 cm. Niestety ostatnio zaczęłam sobie trochę odpuszczać i efekty mojego zaniedbania są widoczne. Wcześniej ćwiczyłam regularnie, teraz nie ćwiczę wcale, mało śpię, jestem przemęczona. Od jutra planuję zaostrzyć zasady mojej diety. Nie mam jeszcze pomysłu jak to zrobię. Jakieś sugestie byłyby mile widziane. Wie może ktoś, jak wyszczuplić łydki? Bo na mnie chyba nic nie działa.. Pytam o cokolwiek- ćwiczenia, preparaty, balsamy. Jeżeli ktoś też planuję lub jest na diecie, to zapraszam serdecznie do wspólnej walki o perfekcyjny wygląd🌼

Wiadomo, że sport:) Tyle, że obecnie mam bardzo mało czasu na cokolwiek, więc może propozycje ćwiczeń nie zajmujących zbyt dużo czasu, jednak skutecznych. Zastanawiam sie, czy joga lu pilates wpłynęłyby jakoś na moje łydy?

Ja się chętnie przyłączę do Ciebie:) Też chcę zacząć ćwiczyć regularnie. Dzisiaj jadę na basen z moim chłopakiem a wcześniej chyba sobie jogę poćwiczę:) Moje wymiary to 170cm 55kg w talii 66cm w biodrach 93cm a w udzie 54cm:/

Mam możliwość ćwiczenia jogi. W takim razie od jutra zaczynam. Witam Szaramyszko:) Ważymy tyle samo i wymiary też mamy podobne. Widzę, że prowadzisz aktywny tryb życia. Powiedz mi czy joga wyszczupliła ci łydki? Poza tym jakie ćwiczenia zaczynasz robić i w jakiej częstotliwości. Dołączasz do tego jakąś dietę?

Jutro będę chyba kontynuować dietę warzywno- owocową. Chciałabym wrócić do biegania, ale nie czuję się na siłach. Więc na początek niech będzie ta joga dwa razy w tygodni i dwa razy pilates. Do tego hula- hop, bo to lubię robić oglądając z Archiwum X:P Nie wiem czy coś jeszcze. Może kupię sobie coś przeciwcellulitowego. Tylko jeszcze nie wiem co.

Ja lubię ruch:) ja stosuję mniej żreć bo ona jest skuteczna żadne inne wymyślne bo mogą jeszcze zaszkodzić

A długo już jesteś na dietce? Bo ja jakoś od lutego. Żeby nie skłamać przyznam się, że parę kryzysików miałam w międzyczasie, ale któż jeste bez winy?:P

ja ostatnio troszkę więcej jadłam bo matura więc mi się przytyło do 55kg:/ A teraz wracam do dawnego sposobu jedzenia i ćwiczeń

A to złośliwce wstrętne! Za karę powinni spalić za Ciebie kalorie, które zdobędziesz np. w postaci ciacha:D;) U mnie powód niezbyt dobrej dietki jest podobny- nawał nauki, plus parę innych spraw jeszcze. A jak joga? Ja dziś nie ćwiczyłam nic a nic, ale jutro od rana biorę się za gimnastykę:) Może orientujesz się w balsamach antycellulitowych, bo ja nie bardzo, a chciałabym coś zakupić.

Szczerze to na cellulit dobry jest ruch plus zwykłe balsamy nawilżające:) Mi joga wczoraj sie udała, ale troszkę się nudziłam:D Dzisiaj idę obiegać:)

Dzień dobry:) Kontynuuję dietę warzywno- owocową. Niestety nie obudził mnie budzik, więc dopiero wstałam;/ Zaraz biorę się za śniadanko- sałatka warzywna, a potem spróbuję poćwiczyć pilates.

nie wiem czy ta dieta jest dobra. Nie dostarczasz organizmowi białek za to dużo cukru. Ja bym na twoim miejscu przeszła na mż +rd. Powinnaś jeść duże śniedanie i gdzieś co 2-3h jakiś mały posiłek

W sumie dieta związana jest z tym, że jestem wegetarianką i chcę przez pewien czas spróbować weganizmu.

Ja tak nie uważam. Zresztą weganizm chcę praktykować tylko przez jakiś czas, a potem wrócić do wegetarianizmu.

to dostarczaj organizmowi jakiejś dawki białka bo jest potrzebne. Ja już pobiegałam teraz zjadłam zupkę mniami:) i czekam na drugie danie:) kotlet schabowy:)

od jutra ostro jade z dietka bo ostatnio duzo jadlam z DUZO:( i juz waze 56kg przy 170cm >MUSZE OSIAGNAC 51KG!!!!!!!! tym razem mi sie uda

Szaramyszka, widzę, że ambitny plan masz. Tak trzymać:) Ja też muszę się przyłożyć, coby mi ten wstrętny cellulit znikł!

Witam Dziewczyny....:) Postanowiłam do Was dołączyć bo mam podobne wymiary i problemy. Mam 166cm wzrostu i ważę 54kg. Częścią ciała której najbardziej u siebie nie lubię są nogi. Dawniej łydki były ok, ale zaczęłam dużo biegać żeby zrzucić uda i troszkę za bardzo się umięśniły. Tak więc BRAWURKA zdecydowanie nie polecam Ci biegania na wysmuklenie łydek. Uda, owszem-tak, ale nie łydki. Pilates jest zdecydowanie lepszy (tak przynajmniej słyszałam) Powiedz mi gdzie ćwiczycie jogę i pilates? W domu czy w klubach fitness? Macie jakieś zestawy ćwiczeń?

Witaj cooooleczko:) Fajnie, że do nas dołączasz:) Ja pilates ćwiczę w klubie. Jakiś czas temu miałam przyjemność ćwiczyć jogę z osobą, która już długi czas ją uprawia, więc teraz podpierając się książką i wcześniejszą praktyką ćwiczę w domu. Ostatnio przeglądałam forum fitness na kafe i znalazłam coś takiego: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3303850&start=60 podobno ćwiczenia dobre na łydki. Spróbuję od dzisiaj i będę informować o rezultatach. Co wy na to, żeby napisać swoje wymiary w stopce i np. raz na tydzień je aktualizować? Ja jeszcze oprócz tego mam na kompie ćwiczenia z serii \"Chcę mieć taki...\" Wydają mi się skuteczne.

To ja po śniadanku- ananas:) zabieram się teraz za ćwiczenia..chociaż mam takiego lenia, że nie wiem jak się zmuszę do czegokolwiek...