Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Smutna Dziewczyna 24

Dlaczego zaden normalny facet nie lubi krąglejszych kobiecych dziewczyn ?

Polecane posty

bardzo mądre kyyrene czyli sa dwa wyjścia albo samemu dosięgnąć górnej półki (troszkę wysiłku bo da sie to osiągnąć) albo wziąść towar z niższej półeczki.

rzeczywistość : kiedyś był taki topik o obniżaniu kosztów utrzymania, gdzie sie okazało, że czasami tańsze towary są lepsze jakościowo od droższych :)

Gość patrysia 556666444
hej ja jestem gruba..ie powiem nawet bardzo;( ale jestem zawsze usmiechnięta i mam piękne oczy super włosy ,śliczny usmiech i piękne piersiaki;) mój facet nigdy by mnie nie zamienił na zadną inna,kocham i on mnie niedługo planujemy łsub jest zajebiscie przystojny i nie raz przez to ze jestem grubsza ,to chciały mi go odbic jakies panny.(no bo napewno sie skusi n WąSKA w pasie...)i wiecie co moj facet kazał spadać tym pustym szmatom ze tak sie slinią do niego bo to żenada!kocham swoje ciało ,mam troche trudnosci z zgubieniem w pasie bo tylko tutaj mam nadmier;/tyłeczek tez mam w miare zgrabny;) jest jesszcze mój były kóry nie dawno poiedział mi ze kocha mnie jeszcze i nie moze zapomnieć o nie czyli ile?3 lata i on jeszcze dalej ze mną tęskni..wiecie co poprostu jak jestes duża i nawet gruba ale idzieśz w ładnej bluzce i fajnych spodenkach.propounuje poszukac w jakis lumeksach tam są lepsze rzeczy niż w polskich sklepach z nowa odzieza bo nasze polskie to produkuja WORKI NA KARTOFLE dla osób otyłych;( a w takim lszmateksie mozna znalesc prawdziwe cudeńka;))))i zrób sobie śliczna fryzurke i makijaz i idz pzez ulice i masto usmiechnieta i nie spuszczaj głowy przy kolesiach pokaz ze jesteś ponad to..zobaczysz jak lepiej bedzie ci jak bedziesz akceptowała swoje ciało i bedziesz ponad to!!!!uwież w siebie!!!pozdrawiam goraco i przesyłam buziaki!!!

Gość patrysia 556666444
a no i co moge ci jeszcze poradzic włosy raczej długie,blond i opadajace kosmyki na twarz.rozpuszczone,jak kupujesz torebke to taczej kupuj duże takie mega,beda bardziej pasowały do twojej postury;)i kolorowe nawet ja czesto robie tak ze ubieram ciemne bluzki bo mam wystajacy brzuch ale jasne spodenki bo mam ładną pupei ładne nogi i do tego biore mega torbe najlepiej w jakes ładne wiosenne kolory i japonki efekt?suuuper;))))i wygodnie sie czuje.a i jeszcze cos zawsze zakładam bluzeczki i np jakąs kurteczke czy mopze jakis żakiecik albo rozpinana ładna bluzke;)bo nie ma nić obrzydliwszego niż puszysta w obcisłej bluzce;)hahaha sama zsibie sie smieje ale taka prawda wiec ja to w ten sposób maskuje i jest super;)))

Gość słooodka pomarańcza
kyrrenko, jestem pod wrażeniem Twojej dojrzałej postawy;) i zgrabnego ujęcia tematu;) :D

pomarańczo, jak to mowi moja przyjaciółka "odplumkaj sie ode mnie", ok?

patrysia 556666444 "hej ja jestem gruba.nie powiem nawet bardzo;(" a zaraz potem "kocham swoje ciało ,mam troche trudnosci z zgubieniem w pasie bo tylko tutaj mam nadmier;/tyłeczek tez mam w miare zgrabny " i znów "bo mam wystajacy brzuch ale jasne spodenki bo mam ładną pupei ładne nogi " Czyli u Ciebie ta "bardzo gruba" to tylko brzuch? :-)))))))

Gość słooodka pomarańcza
ale to co, pochwalić tez nie mozna??hmmm;)

Gość grubsza niżkiedyś
ja przed porodem ważyłam 50 kilo przy wzroście 170 cm teraz waże 68 wiem że dla niektórych to może nie jest dużo ale dla mnie to koszmar że nie moge wrócic do wagi sprzed ciązy wiem że mąż też wolał mnie chudszą z zazdrością patrze na te panny które noszą krótkie bluzeczki i pokazują opalone i płaskie brzuszki to przykre że ja już tak nie moge

Gość patrysia 556666444
oj jestem cąła pulchna ale najbardziej odkłada mi sie na brzuchu....wolałabym juz na pupie..a tu nić ;(jak przytyje to tylko w brzuch mi idzie...ogólnie to jestem duża dziewczyna bo mam 175cm i waze 98kg

grubsza niżkiedyś "im więcej potu na treningu tym mniej krwi na ringu" Wszystko Ci się uda. Nie jestes chora przecież.wiem,że to trudne.

nie, nie można...udawaj, z łaski swojej, że mnie nie zauważasz.

Gość słooodka pomarańcza
trudne to będzie, błyszczysz jak gwiazda....;)

Gość patrysia a jakie
masz przy tym piersi ? Rozumiem ze przy tej budowie masz conajmniej miseczke D ? 85 D ? ;-)

kyyrene Widze, że tez masz dręczyciela jak chcesz to wezme sobie Twoja pomarańcze a dam Ci pierdolnietgo Jacka1982. Bierzesz?:-)

rzeczywistosc : e tam, są gorsze dramaty :D i nie, wolę już pomarańczę, która nawet potrafi mnie pochwalić, jeżeli akurat nie ma za co skarcić :D:D:D:D

Kasiu ja lubie takie dziewczyny bardzo...a Kasie to juz wogole :):):) Nawet poznalem wlasnie taka Kasie ostatnio :* Grunt to aby kobieta byla zadbana a kilogrmamai sie wogole nie przejmuj, ani komentarzami idiotow co lansujac swoją szcuplosc maskuja swoja głupote i chmastwo :/ Pozdrawiam i jak chcesz to napisz na maila to pogadamy :)

Gość słooodka pomarańcza
od razu dręczyciel.....jesli bliżej się przyglądnąc to komentuję glupotę wszystkich, nie wybranych. podobnie chwalę;). forum, ot co, moge, mam prawo etc:)

Gość kto to napisał
Ze przy takim wzroście 60-70 kg, to jużpiszystość? to jest akurat waga w normie

Gość grubsza niżkiedyś
ja wiem że przytyłam też min dlatego że rzuciłam palenie no i zamiast dymka się je

Gość grubsza niż kiedyś
ograniczam jedzenie no i staram się ćwiczyc

grubsza niż kiedyś Przepraszam a co tzn. staram się ćwiczyć???? Musisz być w ćwiczeniach systematyczna.

Gość babki
a kraśko z telewizji to co? on ma narzeczona czy już żone okrąglutka.

co innego puszysta 65-70 kg a co innego mocno otyła 100 kg kobieta