Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witkaa

wózek CHICCO ENJOY-co sądzicie?

Polecane posty

Gość Mądra Mulatka
dla mnie te wózki są za drogie i beznadziejne

Mi się ten wózek podobał, sama myślałam o jego zakupie. Jednak jak poszłam do sklepu, hmmm malutka gondolka, maleńkie kółeczka nie sprawiające na mnie wrażenia stabilności i ezpieczeństwa. Wogóle jakis taki plastikowy, jak dla lalek. Plus ma ekstra kolory :D

Czy ktos ma ten wózeczek i moze cos wiecej o nim napisać bo wląsnie chyba sie na niego zdecydowalam... ale ejszcze nie jestem pewna :D ma niesamowity plus- miesci mi sie do bagaznika razem ze spacerówką Mani :D:D:D no i fotelik wpinany na stelaż. chcialam sie dowiedziec cos na temat tego czy ten wozek bardzoi sie psuje? i wogole jak sie nim jezdzi po naszych chodnikach.

ja mam chicco CT O.1 http://www.allegro.pl/item382011523_chicco_wozek_spacerowy_ct_0_1_01_folia_najtaniej.html#photo od enjoy rozni sie w sumie tylko budka (enjoy ma jak na moj gust zbyt przewiewna) i kilkoma platikowymi czesciami w stelazu roznica w wadze rowniez niewielka moja ocena? minusy jak na spacerowke jest ciezki szybko zaczyna skrzypiec i wydawac rozne inne dziwne odglosy jako gleboki wozek- gondola stanowczo za mala stanowczo za mala amortyzacja po zlozeniu nie jest taki maly jakby moglo sie zdawac plusy jako spacerowka- wygodne szerokie siedzisko, moja 1,5 roczna corka, ktora jest dosc spora wygodnie sie wysypia podczas sapcerow dobra anty potowa tapicerka-choc nie wiem czy enjoy ma ten sam typ co CT0.1 jest w miare wysoki, co rowniez jest plusem stabilny, a to jest wazne jak dziecko zaczyna dokazywac w wozku

i jeszcze jedno, plus, i to duzy- tapicerka swietnie sie dopiera mam ten wozek od ponad roku a nadal wyglada jak nowy, choc juz niejeden plyn byl rozlany na siedzisku :)

asik to albo piszemy o 2 roznych wozkach albo sama nie wiem... ten co ja ogladalam to jest lekki bardzooo... jest niewiele ciezszy od mojego zoopera ( w wrsji spacerowej) i skalda sie rewelacyjnie. jest naprawde maluśki po zlozeniu... ja mam na myśli ten wózeczek http://www.allegro.pl/item381283048_trio_enjoy_evolution_chicco_polska_gwarancja_12m_.html

a jeszcze jelsi chodzi o gondolke to ile twoje dziecko w niej jezdzilo?

Ja mam ten wózek tzn enjoy tylko ze samą spacerówke i jak dla mnie rewelka.jeżdze nim ósmy miesiąc nic sie nie popsuło,łatwo się pierze tapicerke,kółka są spoko,łatwo sie składa i rozkłada,jest lekki.jedyny minus jaki widze to kosz nie nadaje sie na duze i ciezkie zakupy ale w tego typu spacerówkach to chyba już tak jest.Zaletą jest to ze oparcie rozkłada sie całkiem na płasko i budka czyli daszek da się mocno naciągnąc tzn ze nawet jak pada to da się tak złozyc ze dziecko jest całe zakryte :)

MaMani- przed zakupem mojego CT0.1 zastanawialam sie nad kupnem enjoy i zapewniam Cie ze te modele niewiele sie roznia, takze jezeli chodzi o wage ze jest lzejszy- no w porownaniu z typowymi spacrowkami owszem, ale w porownaniu ze spacerowkami typu parasolka jest roznica i to niejednokrotnie znaczna w kazdym razie taka jest moja opinia :) dodam tylko, ze dla mnie tez wydawal sie super lekki z pierwszym wozeczkiem mojej corki - mialam implasta

To moje zdanie na jego temat. Jak tylko znajdę coś konkretnego to pozbywam się tego wózka! Nie cierpię go ! Hamulec jest trudny w obsłudze, oparcie często się blokuje, pasy farbują na czarno, żeby umieścić zakupy w koszu trzeba się nieźle nagimnastykować, jak się założy torbę (jest w zestawie) to obija się o nogi (kupiłam PRL-owską siatkę), budka głośno chodzi, kółka szaleją na podjazdach i strasznie się buntują i ogólnie jest mało stabilny. Jak coś sobie przypomnę dopiszę. I ma zerową amortyzację. Plusem jest to że jest duże siedzisko - dla mnie to jedyny plus

mała gondola - fakt, ale moja córka akurat drobna jest i mając 5 miesięcy byla już w spacerówce, b w gondoli nic nie widziała, a była światem bardzo zainteresowana, małe kółka - też fakt, ale plastikowe, nie przebijają sięi co najważniejsze!!!!! obracają się wokół własnej osi, dzięki czemu nie trzeba się w ogóle męczyć na spacerach, żeby nie skrzypiały producent każe spryskiwać co jakiś czas suchym smarem - śmiesznie brzmi, ale jest coś takiego:) farbujące pasy - ja się z tym nie spotkałam, świetnie składa się i wchodzi do samochodu, spacerówka - dużo miejsca dla dziecka, stabilna cały wózek jest lekki, bardzo zwrotny (znoszę wózek z córką- 10 kg z 2 piętra bez większych problemów), główne minusy - fotelik z kompletu jest słabo wykonany, wygiał mi się jeden plastik przy zapinaniu.

Gość gość
wózek jest super

Do mnie nie przemawiają plastikowe, piankowe mikro-kółeczka. Wydaje się, że nie amortyzują dobrze wózka, a polandowe chodniki i wyboje do przyjemnych nie należą. Wolałabym pompowane, większe koła ale to tylko moje odczucie, bo wolę klasyczne wózki na wahaczach żeby można było dziecko pobujać, z dużą budą i gondolką ale nie widziałam nigdy tego wózka w realu. Przyczaj sobie go na żywo gdzieś w sklepie.