Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja to ja to ja pomocy

czy ktoras bralaTABLETKI ANTYKONCEPCYJNE OC 35??????? wazne

Polecane posty

mam 17lat i lekarz mi przepisal te tabletki i nie wiem jakie one są jakie skutki uboczne i jak dzialaja i na cere czy dzialaja

Gość pppppppp1
najlepiej prtzeczytaj ulotke to bedziesz wiedzie jakie sa skutki uboczne, a tak swoja droga to pierwsze slysze o tabletkach o takiej nazwie

to arowokacja !!!!!!!!!!!!!!!! albo jakas nowosc na rynku nie slyszałam o takich tabletkach

no wlasnie nikt nic nie wie o tych tabletkach a podobno maja wplyw na cere i wlosy i dlatego pytam

???

ale malo jest tez tam patrzylam

Gość KaTiA....
Czesc ja dostalam tabletki OC-35 bo wlosy mi wypadaly po yasminelle. To jest nowosc na rynku dlatego tak malo o nich slychac. po 2 tygodniach stosowania mam troche wiekszy apetyt i piersi mi spuchly i mnie troche bola. a co do cery to na efekty trzeba czekac 4 miesiace:)

katia i poprawila ci sie cera?

up up uppp

Gość KaTiA....
to dopiero dziala po 4 cyklach.... tzn powinno dzialac po 4... ja jestem dopiero po 2.. czytalam ze po drugim opakowaniu wiekszosc dziewczyn miala wysyp pryszczy itp. ale ja nie stwierdzilam takich objawow:)

Gość a jaaaaaaaa...
a ja czytałam ze po 2 opakowaniu widac poprawe już:) a Ty widzisz poprawe??? ja koncze zaniedługo 2

Gość jaaajajaa
i jak tam poprawia wam sie cera po kolejnych opakowaniach brania OC 35??

Gość bozeeeeeee
ja nie rozumiem waszych wciąz tych samych pytan. jak działają, jakie skutki uboczne, kiedy zaczac brac, po jakim czasie działają....itp. po to sie idzie do ginekologa by rozwiał wszelkie wasze wątpliwosci i udzielił odp na wszystkie wasze pytania, wiec nie rozumiem dlaczego wolicie pytac ludzi z których mniej więcej połowa pisze takie pierdoły ze az żal dupe ściska. NIE DA SIE PRZEWIDZIEC JAK ZAREAGUJE DANY ORGANIZM NA TABLETKI BO KAZDY MA INNY POZIOM MNÓSTWA NASZYCH HORMONÓW.TO JEST KWESTIA INDYWIDUALNA I TRZEBA PRÓBOWAC. osobiscie odradzam bo mało jest dziewczyn które dobrze tolerują kuracje hormonalna. mi sie wszystko powywracało do góry nogami, pomijam mase drobnych dolegliwosci, bo najwazniejsze to to co sie działo z moją psychiką. nikomu tego nie rzycze.

Gość jsidajfdsf
tak ale ja biore i sie pytam czy innym tez pomaga;/ co w tym zlego

Gość tik takL...
Ja biore juz dosc dlugo OC-35 , rzeczywiscie po 4 cyklach poprawila mi sie cera i wlosy mi miniej wypadaja a poza tym tabletki sa refundowne wiec cena jest przystepna:)

Gość tik takL...
piersi strasznie mnie bolaly podczas pierwszego miesiaca brania tych tabletek... a o sutkach to juz nie wspomne..... piersi troche mi urosly :) a co do przytycia to niestety w pierwszych 2 opakowaniach strasznie zmozyl mi sie apetyt i przytylam 4 kilo... ale np moja kolezanka bierze te same tabletki i nie miala zadnego wahania z waga wiec to jest uzaleznione od organizmu kobiety :)

tik takL. jak fajnie ze sie odezwalas ;* ja wzielam 2 opakowania i nie widze duzej roznicy co do poprawy cery i mam zamiar je odstawic czy czekac jak myslisz?

up uuuuuuuuuup up up :)

Gość tik takL...
wydaje mi sie ze powinnas jeszcze troche poczekac bo dopiero organizm sie przyzwyczaja...:) ja a zreszta nie mozna tak czesto zmieniac tabletek bo organizm wariuje i potem moga byc jakies komplikacje :) skoro dobrze reagujesz na te tabletki nic Cie nie boli itp to nie masz potrzeby ich zmieniac na inne :)

a ty ile zazywasz te tabletki i cera duzo sie poprawila?

Gość tik takL...
no teraz mam 6 opakowanie a po 4 zauwazylam poprawe cery..:)

ODPOWIEDNIK DIANE S5 IDENTYCZNY SKLAD. dIANE BRALAM PONAD ROK PO ODSTAWIENIU SZOKJ!!! NIGDY TAKIEGO WYSYPU NIE MIALAM. MUSIALAM ZASTOSOWAN TETRACYKLINE. PODCZAS STOSOWANIA TETRA IDEALNIE ZERO WYPRYSKOW. NIGDY SIE TAK NIE CZULA;) PO ODSTAWIENIU MIAROWO. ALE ZASTOSOWALAM PEWIEN SILNY HORMON (KONIECZNY-JEDNORAZOWY) I ZNOW WYSYP. ZASTOSOWALAM OC 35 BIORE JUZ Z 8 OPAKOWANIE. CZASEM COS WYSKOCZY. GDY ZAS OPALAM TWARZ ZDECYDOWANIE WIECEJ WYPRYSKOW- WIEC UNIKAC SLONCA. BOJE SIE ODSTAWIC BO PEWNIE BEDZIETAK JAK PO DIANIE. OGOLEM NA OC 35 W PRZERWIE ZACZYNAJA POJAWIAC SIE NOWE WYPRYSKI I WYSTEPUJA DO 7 TABLETKI POWIEDZMY, POZNIEJ ZNOW NIC NIE WYCHODZI, PRZERWA NA WYWOLANIE KRWAWIENIA I NA NOWO TO SAMO. NIE POLECAM HORMONOW ZDECYDOWANIE. sPROBOJCIE JAKIS DOUSTNY ANTYB. BO PO NIM NIE MA TAKIEGO WYSYPU!!

Gość niunia176
ja dopiero zaczelam brac i mam nadzieje ze nic sie nie stanie... te tabletki na kazdego dzialaja inaczej wiec o nic nie pytam... pozdrawiam:}:} i nie panikujcie tak dziewczyny!!!!

Gość niunia176
ej pomóżcie:{ dzis kochalam sie ze swoim chlopakiem rano i on sie we mnie sposcil.... wczoraj wzielam tabletke ale dzis zapomnialam i nie wzielam o 18 tylko o 21 czy ja jestem w ciazy???????????? a tabletki biore dopiero pierwszy tydzien a to byl nasz pierwszy raz!!!!

Gość Olcysko
Kończę drugie opakowanie OC-35 i mam parę uwag co do tego leku. Efekty są. Trądzik w znacznym stopniu złagodniał. Ale: - przy zażywaniu pierwszego opakowania odczuwałam i mdłości i sennośc, zmęczenie nóg, - wzrósł mi apetyt :/ w każdym bądź razie przybyło mi 2/3 kilo, - mogę płakac na zawołanie ;) nigdy nie należałam do płaczliwych osób, a teraz potrafię z byle drobnostki się upłakac;), - jestem bardziej impoulsywna, nerwowa, ..emocje, moje drogie, emocjeee ;) Tabletki mają więc i dobre i złe skutki..Najbardziej mi szkoda mojego chłopaka, który ostatnio ma ze mną urwanie głowy..Mam nadzieję, że mój temperament z czasem nieco się uspokoi...:P

Gość intensywniej
ja tez biore oc-35 za tydzien koncze 1 opakowanie i nie mam mdlosci nie jestem senna jem duzo ale jadlam tak i przed tabl. powiekszyl mi sie troszke biust i nie boli mnie, nerwowa? moze cos w tym jest jakies humorki sie wlaczyly we mnie takie jak przed miesiaczka :P ale nie wiem sama czy to od tabletek , jestem z nich zadowolona, zobaczymy jak bedzie przy 2 opak. pozdrawiam