Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja to ja to ja pomocy

czy ktoras bralaTABLETKI ANTYKONCEPCYJNE OC 35??????? wazne

Polecane posty

Gość brzozakicia

Gość plasterka
dzisiaj zaczynam 3 opakowanie OC-35 i jestem b. zadowolona. Nie mam zadnych skutków ubocznych. Cera mi się poprawiła, zamiast przytyć, schudłam 3 kg. Fakt, że przy pierwszym opakowaniu miałam mdłości, ale trwały dosłownie 2 dni i jak na razie nie pojawiły się więcej. A poza tym cena jest rewelacyjna-6.99 za opakowanie.

Gość carrolkaa
ja jestem dokładnie w połowie drugiego opakowania. . . i chyba żałuję, że w ogóle się zabrałam za hormony! od ginekologa dostałam najpierw cyprest, który niestety musiałam zmienić, bo zatrzymywał mi wodę w organizmie , na OC-35 własnie. po pierwszym opakowaniu dostałam mega syfów. . . które nie przestają z dnia na dzien powstawać i moja cera wygląda teraz tak jak nie wyglądała nawet w trakcie mojego największego wysypu. ponadto pobolewają mnie łydki i kolana, zaczynają pękać mi żyłki. POzytywem jest to, że nie przytyłam. . . wręcz przeciwnie, nie mam apetytu i jem mniej niż przed "kuracją". Może to dlatego, że tabletkę biorę ok 23, chociaz czy to ma jakikolwiek wpływ?? derm. mnie uprzedzała, ze może mi przybyć wyprysków, bo tabsy zaczną oczyszczać mi cerę i pozniej się wszystko unormuje, ale nie wiem, czy tak w istocie będzie, bo to wrzody czerwone, które strasznie bolą i nie znikają tygodniami :/ Taki wpływ na mnie ma ten cudaczny lek :/

Gość Goooocha
witam!! Mam powazny problem.. jestem wlasnie w przerwie brania tabletek oc35.w niedziele powinnam zaczac nowe opakowanie.. a problem jest taki ze moja pani dermatolog wyjechala sobie na urlop i nie mam recepty ;( ktoras wie, jak moge załatwic sobie recepte? aa moze ktoras ma na zbyciu jedno opakowanie?? dopłace! Proosze o kontakt!! Buziaki ;*

Gość mikusia dawjjj
słuchaj wybierz sie do ginekologa i powiedz ze bralas i chcesz tabletki ja mam jedno opak. a teraz mam przerwe wiec ci moge odsprzedac biore oc-35 juz pol roku i jestem bardzo zadowolona:))

Gość mikusia dawjjj
dziewczyny mam pytanie:)) moge przedluzyc o 1 tydz. branie tabletek bo wyjezdzam nad jezioro i niechce okresu hehe odpiszcie:))

Gość pachaibiza
jestem w trakcie brania 2 opakowania i zastanawiam sie czy brać je dalej - w życiu nie mialam takich pryszczy !!! masakra teraz boje sie czy to minie

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
nie martwcie sie dziewczyny,te tabletki naprawde działają tylko potrzebują czasu.Miałam straszne syfy na skroniach,brodzie i czole.Przez pierwsze 2 opakowania różnicy większej nie bylo widać,niby schodziły ale jak by chciały a nie mogły i pokazywały sie nowe.Dopiero po 3 opakowianiu widac było poprawe większą,po 4 coraz lepiej,teraz biore 5 opakowanie i nie mam juz nigdzie poza 2 miejscami gdzie mi dziad wyszedł.Lekarka mówiła mi,żebym sie nie poddawała bo zazwyczaj dopiero po 4 opakowaniu widac efekty. Nim zaczełam je brać doszłam już do takiego momentu,że nie wierzyłam by cokolwiek mi jeszcze pomogło i pogodziłam sie,że moja twarz będzie straszna.. Pójscie do ginekologa to był mój ostatni punkt i nawet jak szłam nie wierzyłam,że sie uda. Babka kazała mi zrobić w szpitalu testy i wyszły,że to nie przez testosteron mam te pryszcze (miałam w normie) ale i tak mi przepisała. I uwaga dziewczyny.Powiedziała mi,że w pierwszym miesiącu brania moge odczuwac straszny apetyt i mam nie jesc słodkich rzeczy ani owoców.I wezscie to do serca. Ja na początku byłam ospała i głowa mnie bolała przez pierwszy tydzień.Ale apetyt jaki dostałam.... Ptasie mleczko opakowanie dziennie,do tego Nutella,chipsy,ciastka ! Jadłam jak świnia! Choć wiedziałam,że mam sie powstrzymywac...W ciagu miesiąca przytyłam 5 kg.Niby nie dużo ale zawsze miałam idealne ciało a zaczeły mi się robić baczki.Ale też plus tego,że cycki powiększyły się o rozmiar :) W tym momencie powoli zrzucam to co nabrałam ale nie zamierzam wracac do starej wagi chce zrzucic max z 2 kg bo dobrze się czuje w tym ciele (choć był okres,że nie mogłam na siebie patrzeć) I nie zapominajcie dziewczyny,że nawet podczas brania tabletek musicie dbac o cere! Tak na marginesie mam mniejsze owłosienie w okoliach bikini i na nogach :) paznokcie mocne i ładne i włosy tez się maja lepiej :) Pozdrawiam P.S.Jesli lubicie spac po 11h to ograniczcie szczegółnie w lato :)

Gość zuzaaa24
hej!!!!ja również polecam te tabletki dla dziewczyn które mają ogromne problemy z cerą.Z trądzikiem zmagałam się bardzo długo rózne maście ,żele, prywatne wizyty u Dermatologów+zabiegi dermatologiczne-kupa kasy mi na to poszła.Strasznie byłam sceptycznie nastawiona do wszystkich pigółek anty!!!!Ale pewnego dnia poszłam do swojego gina i przepisał mi te cudo!!!!oc35:-)W sumie nie odczułam u siebie żadnych skutków ubocznych.Po pierwszym opakowaniu nie było rezultatów potem 2 opakowanie i chyba cera zaczęła mi się oczyszczać bo wyszło mi pare takich dużych ropnych krostek ale 3 opakowanie to juz zdziałało cuda teraz zaczynam 4 i mam 1 krosteczkę na policzku:-)gdzie jeszcze pare miesięcy temu poliki miałam całe w krostach.Cera mi się super poprawiła:-)to dzięki oc35:-)teraz wybieram się na zabieg mikrodermabrazji by poprawić wygląd i koloryt skóry.

Gość OC35 OC 35
dziewczyny, gina zapisała mi te tabletki na antykoncepcje ale i tez na moją cere i powiedziała mi ze bede mogła sie bezpiecznie kochac dopiero po 14 tabletkach, czyli 2 tygodniach, czemu??? powiedzcie mi bo nie rozumiem, podobno jest sie zabezpieczonym juz po pierwszej tabletce???

Gość imponderable
Ja biorę 1-sze opakowanie. Mam 20 lat i jest to moja pierwsza kuracja hormonalna. Na razie średnio- mdłości co rano, straszny ból piersi i opuchlizna. Jem raczej w normie, cera na razie bez zmian, ale bez pogorszenia. Czekam, aż miną wszystkie te skutki uboczne, bo strasznie się męczę.

Gość oc35
sprzedam oc35 . zapraszam. myszka197500@o2.pl

Gość Pandy
Witam, mam do sprzedania 3 listki tabletek OC- 35 (63 tabletki). Zapraszam gg 8601715.

Gość gość
hej ja biore te tabletki od kilku lat mysle ze od 3 spokojnie albo i 4. Piersi faktycznie robia sie nabrzmiale a cera fakt poprawila sie. I faktycznie nie sugerujcie sie tym ze kolezanka przytyla to ja tez. Nic z tego ja bym bardzo chciala przytyc wiec jak najbardziej mi to odpowiadalo ze po tych tabletkach przytyje ale moja waga ani drgnela. Natomiast kolezanka jak je zaczela brac miala piersi nie najmniejsze po tabletkach zrobily jej sie balony i przytyla po 1 opakowaniu jakies 5 kg odrazu odstawila.