Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_ja_

Bóle piersi po tabletkach antykoncepcyjnych!! Która tak miała??

Polecane posty

Gość taka_ja_

Dziewczyny jestem w trakcie brania 2 opakowania tabletek Cilest i praktycznie od początku brania mam mniej lub bardziej silne bóle piersi! Czy to minie ? Miala tak któraś ? Poradzcie prosze!

Gość justyna gm
witam ja bralam anty przez pol roku i tez mialam silne bole piersi a do tego puchlam woda mi sie zatrzymywala w organizmie imialam zle humorki..

Gość justyna gm
na szczescie juz ich nie biore zrezygnowalam z tabsow poniewaz staramy sie o dziecko z mezem a nie moge zajsc w ciaze

Gość taka_ja_
dzięki dziewczyny! czyli myślicie ze ja sie po prostu nie nadaje do brania tabletek? i zmiana ich na inne tez nie pomoze? To jest właściwie jedyny objaw ich brania a poza tym czuje sie super.. nie chciałabym z nich rezygnowac :(

Gość justyna gm
sluchaj moze ty powinnas zmienic na inne po ktorych bedziesz sie dobrze czula pamietaj kto szuka to znajduje :)

Gość taka_ja_
justyna dzięki! to co napisałaś jest troche przerażające, a tym bardziej że brałaś jej tylko przez pół roku.. ja nie planuje dzieci przez najblizsze 5 lat i nie wiem co mogłoby być lepszym sposobem anty ? :( Moze faktycznie pojde do lekarza i poprosze o inne tabletki, ale jesli te inne okażą się też niedobre dla mnie i wywołają jakieś inne skutki uboczne ? :(

Gość justyna gm
to znowu bedzie trzeba poprosic o inne az znajdziesz takie po ktorych bedziesz sie swietnie czula to moze potrwac ale napewno znajdziesz odpowiednie przeciez jest ich tyle ze az glowa mala :)

ja miałam potworne bóle piersi przy pierwszych 3 op. potem wszystko minęło

mi rowniez spoczatku lekarz mowil ze do 3 tyg sie utrzymuja takie skutki uboczne a pozniej powinny minac ale mi nie minely i wogule zrezygnowalam z tabletek

Gość hjhj
dziewczyny ja nie biorę wogóle tabletek moj chłopak używa tylko prezerwatywy.i w związku z tym troche boję sie że zajde w ciążę, moj strach jest słuszny czy nie powinnam raczej az tak sie tym przejmowac?I mam pytanie jesli gumka nie pękła itp to raczej nie powinnam sie bac tak czy nie?

jesli jumka nie pekla to nie powinnas sie bac :) ostatnio ogladalam program w tv jak sie robi prezerwatywy i bylam w szoku bo sprawdzaja je mechanicznie rozciagaja dmuchaja a one nie pekaja wiec :) bedzie dobrze czesto jest tak ze gumka peka gdy jest zle zalozona

Gość hjhj
czyli jesli wszystko jest z gumką ok to nie powinnam sie bac?Tylko jesli peknie moze dojsc do zapłodnienia?

tak ale musicie polnowac zeby nie uszkodzic gumki np nie nisic w kieszeni od spodni bo moze cos ja przebic , albo nie wystawiac na dzialanie wysokiej temp, lub bardzo niskiej :)

Gość e-cinka
stosujemy gumki od wielu ,wielu lat bo wlasnie tabsy zle znosilam i jest ok na 20 lat stosowania moze 3-4 razy okazaly sie pekniete w sumie dlatego ze bylam za malo nawilzona i wyczulismy to szybko wiec bez obaw sa dobre tylko trzeba dbac o dobre nawilzenie i podczas stosunku mozna ze dwa razy luknac czy jest cala :D i bedzie dobrze ,ufam im naprawde! kochamy sie tylko w gumkach ,nigdy bez .......

Gość e-cinka
acha ja mialam bole przy 3 roznych srodkach ,w sumie bralam 2 lata i powiedzialam dos ,nie dalam rady z tym bolem czulam ze mi szkodza i strasznie na nich przytylam......

Gość gość
Kobietki nie krytykujcie tak tych tabletek antykoncepcyjnych bo w tych czasach sa naprawde doskonalsze niz kiedyś. Trzeba je tylko dobrze dobrać i zrobić podstawowe badania Ja też miałam mnóstwo skutów ubocznych ale trafiłam na swoja Belare i jest rewelacyjnie.

Gość gość
Czy po tabletkach masz też chęc na bzykanie?