Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

jak to jest z ta spermą u facetow?

Polecane posty

Gość betix

dlaczego niektórzy faceci maja kolor spermy bialy a inni przezroczysty? od czego to zalezy?

Gość betix
ale ja calkiem serio sie pytam

Gość wiktor wektor
Kobiety uważają, że smaczniejsza jest przeźroczysta, za to zabielana pożywniejsza. Natomiast według badaczy z Kalifornijskiego Uniwersytetu Stanforda konsystencja spermy zależy od faz księżyca.

jak Cię kocha to sperma jest biała, jak olewa to przezroczysta, nie wiedzialas?

Gość wiktor wektor
Aha. Z tej przeźroczystej dalej strzelamy. Nawet na sufit nieraz. I później na mnie kapie. No ale trochę odbiegłem od tematu.

Gość ale z was Dowcipnisie
Oczywiscie ze jesli sperma jest bardziej biala to -milosc plemników jest w niej wieksza , ta substancja spermowa bardziej przezroczysta posiada mniej plemnikow , i to zalezy tez od pory dnia , stopnia podniecenia u faceta itp . ps- za kazdym wytryskiem jest inne zageszczenie plemnikow w spermie , takze nigdy nie ma tak samo ..... . konsumowac mozna sperme , bo to niczemu nie szkodzi a wrecz facetowi sprawia wielka frajde i przyjemnosc, a chyba o to wlasnie chodzi , prawda? . pozdrawiam . Ssandrra dr

Gość babki
no wlasnie odbiegles od tematu. to wcale nie jest smieszne.....wcale.

Gość o co ci chodzi
Do gościa powyżej masz rację Jeśli facet ma wytrysk to sperma jest biała, ale jesli zaraz będzie miał nastepny to już b ędzie bardziej przeźroczysta bo pleminków będzie mniej. Im mniej plemników a więcej płynu nasiennego to sperma jest przeźroczysta

Gość betix
a jesli fecet ma przezroczysty wytrysk? ale za pierwszym razem to co?

Gość betix
yyyyyyyyy..ja nie zamierzam tego KONSUMOWAC! wszystko ma swoje granice.

betix jak ja się kocham ze swoim to za pierwszym razem jak wybucha to sperma ma kolor biały a jak kochamy się kolejny i kolejny raz to juz jest przezroczysta

Gość o co ci chodzi
nie zawsze jest słona, to naprawde zalezy od tego co jemy Moja nie lubi spermy po jajkach, mówi że wtedy jest naprawdę nie dobra . Natomiast po owocach podobno jest smaczna i bardzie słodka niż słona. To stwierdzenie mojej kobiety , ja sam jakoś nie próbowałem

Gość wiktor wektor
Do agnes. I masz odpowiedź, czemu sperma słona. Za dużo masz tych wybuchów do buzi. Po prostu przesalasz w łóżku...

do wiktor wektor : po pierwsze to moja sprawa co robię w sypialni a po drugie gdzie napisałam, że przesadzam w sypialni lub że mój luby kończy mi w ustach?

Gość ale z was Dowcipnisie
jest sposob na lepszy smak spermy . Moj kochanek zaczal jesc wiecej slodkich rzeczy , i jego smak sie zmienil diametralnie , a poza tym przed skesem oralnym jest dobrze jak konieta sie napije czegos gorzkiego , ja np pije gorzka herbate , i uwierzcie mi ludzie ze jak moj tygrysek dochodzi i tryska mi w usta to smak jego spermy jest slodszy i nawet dobry , czasem smakuje prawie jak ptasie mleczko - hi hi takie mamy zarty na ten temat. Uwielbiam jego sperme , ale trzeba zmienic diete....

Gość prawda prawda prawda
Sa dwa sposoby na satysfakcje Albo dieta, albo poprstu nauczyć się szybko łykac i w taki sposób aby nie czuć spermy na języku. Oba sposoby dobre choć ten drugi jest bardziej uniwersalny :P

mam pytanie :) jakby facet łykał spermę to jaki smak bedzie miała jego sperma?:classic_cool:

Gość jedna co lubi
ja mialam juz paru chlopakow , ale teraz jestem z facetem ktory jest ode mnie starszy o 11 lat , i z czystej ciekawosci chcialam sprubowac jak to jest w luzku ze starszym . I iwecie co ? mój misiek jest extra !!! . poza tym starsi faceci sa bardziej zadbani o siebie , dlugo chodzimy latem po parku , jest cieplo i wiadomo czlowiek sie poci , ale ten moj boy jakos jest inny , dziwne to jest bo gdy w krzakach robie mu lodzika to nigdy nie poczulam przykrego zapachu potu itp . A jestem na to wyczulona , on ma cudowne cialko , opalone i szczuple , bez brzuszka i zawsze seksownie pachnie , Dlatego mysle nad tym czy on cos stosuje jakies kosmetyki specjalne czy poprostu taka ma naturalna przyjemna won cialka ze nigdy nie smierdzi - a ci moi poprzedni chlopcy to zawsze capili jak konie w stajni nie raz. Nawet moja kolezanka raz tanczyla blisko z moim miskiem i potem mi sie przyznala ze faktycznie facet super pachnie , nie czuc potu itp i ze sama by go Schrupala gdy bym nie byla z nim w zwiazku. Niech mi to ktos wytlumaczy , czy to moze sa feromony faceta ? tak dzialaja na moje powonienie , ze czuje przyjemne zapachy czy ja poprostu jakas Nie normalna jestem ??? bo juz sama nie wiem ... Aga 21

na to się mówi miłość :classic_cool:

Gość wiktor wektor
Agnis. A gdzie ja powiedziałem, że przesadzasz w sypialni???