Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TellMeWhy

Dni Płodne a seks....

Polecane posty

czy jeśli w dni płodne będę uprawiac sex z moim chłopakiem który używa tylko gumek to jest to bardziej ryzykowne niz uprawianie sexu w dni niepłodne?

Gość joellla82
A pomyśl troche...

Gość ona 21 sadw
Ej wytlumaczcie mi ktore dni to sa plodne a ktore nie

Gość chciałabym stosowac met
dni plodne to parzyste a dni niepłodne to nie parzyste

dni płodne to 7 dni przez owulacją, dzień owulacji i 2 dni po;] owulacja występuje 14 dni przed okresem

O matko ale średniowiecze;-) Dni pewnej niepłodności to 10-12 dni przed okresem. Dni płodne to w zależności od długości cyklu od 9dnia cyklu do 18 dc (czasem nawet dłużej jeżeli cykl jest dłuższy niż 28dni. A owulacja nie występuje w 14 dniu cyklu! Owulacja występuje na ok 14 dni przed nastepną miesiaczką!

hello ale ja bym chciała uzyskac odpowiedz na moje pytanie a propo seksu podczas dni płodnych.Czy gumka tak samo zabezpiecza przed ciążą w dni Płodne ?Chodzi mi o to ze jesli nic sie z gumką nie stanie to jest to takie samo zabezpieczenie jak podczas dni niepłodnych.

Gość drogiee dziecko
Gumka jak ma cię zabezpieczyć to cię zabezpieczy przed ciążą. Tylko że różnica polega na tym że w dni płodne możesz zajść w ciążę a w dni niepłodne nie możesz zajść w ciążę i cholerna gumka nic na to nie poradzi.

Gość gosc987
czy jak bede uprawiać seks na początku dni płodnych z prezerwatywa to czy zajde w ciąże??

Gość wera012
ale fajne dzieciaczki tu zaglądają....one chyba bawią się w seks a nie go uprawiają....buahahaha