Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella5647

Różnica wieku

Polecane posty

Gość Anabella5647

Dzielą nas dwa lata,ja mam 30,on 28...jak myślicie czy to sporo? Wyglądamy na rówieśników,ja wyglądam chyba nawet troszkę młodziej,w zasadzie wcale nie odczuwamy tej różnicy wieku.Znacie szczęśliwe pary z takim "felerem"?

to żaden feler ani problem- nie doszukuj się dziury w calym bo w końcu w taka wpadniesz:P

ja jestem starsza od narzeczonego o 3 lata i jestem bardzo szczęśliwa:)

Gość Żaden feler
Nie wiem w czym widzisz problem. Moja siostra jest ma 2 lata młodszego męża, są szczęścili i w niczym im to nie przeszkadza! Ja natomiast mam 11 lat starszego mężczyznę i też się doskonale dogadujemy. Wiek naprawdę nie ma znaczenia :)

Gość mój ojczym jest od mojej
mamy 9 lat młodszy i jakoś nikt tego nie zauważa :o

Gość Autorko
Przez takie kretyńskie wątpliwości wychowuje się nas kobiety w przekonaniu, że mężczyzna powinien być starszy od kobiey, może mieć od niej więcej nawet o 10-20 lat, a kobieta nie... Moim zdaniem różnica 5 lat w obie strony jest dopuszcalna ;)

Gość ja mam 25 on 23
już 8 lat razem:)

Gość ale zycie
a ja zakochalam sie w mlodszym o 5 lat i nie moge tego przebolec - wszystko przez to ze za mlodo wygladam i on nie wiedzial ile mam lat nie wiedzialam ze cos takiego moze mnie spotkac teraz 2 a nawet 3 lata jest ok, ale juz 5... ;-(

moja szwagierka jest już starsza, w tym roku 50 lat od chyba 30 jest zamężna ze szwagrem , który jest od nie młodszy 2 lata

2 lata to żadna różnica. 5 lat też nie jest dużą przeszkodą dla miłości. Nie ma się czego obawiać kobiety, trzeba próbować :)

Gość ale zycie
5 lat? chcialabym w to wierzyc, ale nie potrafie, choc tesknie tak bardzo :-(((

A w jakim wieku jesteście? Czemu nie chcesz walczyć o ten związek? Jest dużo takich par, które są naprawdę bardzo szczęśliwe i wydają się być wprost stworzone dla siebie

Gość ale zycie
on 26, ja 31... :-(((

Gość Ineska Pineska
Ja mam lat 19,moj facet 31 ... i jak jest?cudownie ;) miłość nie zna granic,a uczucia trzeba pielęgnowac..

Gość zmanierowana krytykantka
:D:D:D dwa lata? to przepasc. to sie nie moze udac

Gość wiem to
wiecie dlaczego zazwyczaj facet powinien być starszy?? bo z biologicznego punktu widzenia, organizm kobiecy szybciej sie starzeje...rozumiecie już, i to że teraz jest miedzy wami ok nie oznacza że facet nie zacznie po jakimś czasie rozglądać za młodszą. Oni tak mają, jak maja młoda kobietę to dla nich jest to powód do dumy.

Gość slowianska dusza
moj facet jest 10 lat mlodszy....i co z tego???Mam gdzies czy wypada, czy nie..jest nam dobrze razem od ponad 4 lat

Gość gabriellllllla
Żeby wyeliminować ryzyko rozglądania się faceta za młodszymi trzebaby od razu łowić takiego o co najmniej 30 lat starszego;-) A i to nie będzie pewnikiem że nie zdradzi z młodszą o 40.