Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannnaaaa

urodzilam pol roku temu

Polecane posty

Gość zalamannnaaaa

seks jest tragiczny, doslownie nic tam nie czuje, maz sie stara a mnie strasznie irytuje, dodatkowo boje sie kolejnej ciazy nie chce znowu przechodzic porodu, mam juz dosyc, boje sie ze moje malzenstwo sie rozpadnie

Gość gadudadu
jebnijcie mnie szpadlem ................... czemu wy nie rozmawiacie ze soba ludzie tylko na forum szukacie ostoi..........................wy poprostu sami sie od siebie oddalacie a potem bach rozwod usiadz z mezem porozmawiajcie jak ludzie cywilizowani moze jakies inne pozycje musicie sprobowac a na 1 miejscu zabezpieczcie sie tak by tobie ta blokada w glowie poscila bo na moj maly rozum ty jestes zablokowana i nie potrafisz teraz czerpac korzysci z sexu ale zycze wszystkiego naj

miałam to samo...:( przejdzie:):) ale trzeba czasu...ja po porodzie miałam 7 miesięcy abstynencji i mąż też...ponoć tez:)

Gość walizeczka pełna ch---jstwa
ćwicz miesnie kegla, a poza tym mozna robic różne sztuczki w łózku, które sie koncza sie stosunkeim - możecie sie zabawiac oralnie, można że tak powiem miedzy cycki, nie trzeba od razu czyscic komina, jeśli teraz ma to prowadzic tylko do frustracji

Gość do ostatniej wypowiedzi
ale moze nie chodzi o to, ze jemu jest za luzno, tylko ze ONA nic nie czuje? :D wiec co by dało "miedzy cycki"?

Tez rodzilam pol roku temu. Chodzi ci o to ze za luzno tam na dole czy ze przez stres zwiazany z kolejna ciaza wychodzi??

Gość walizeczka pełna ch---jstwa
Nie wiem, co by to dało. Może daloby to, że maja przyjemnosć z głaskanie się, dotykania, lizania. Bo ja raczej odniosłam wrazenie, że ona nie chce "do pipy", bo TAm nic nie czuje (pewnie dlatego, że jest luxno) i boi sie ciaży. Miedzy cyckami by poczuła , w ustach tez by poczuła, a ciąży by od tego nie było.