Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novinka1983

okres w 21dc??????/

Polecane posty

Gość novinka1983

Mam od stycznia problemy ginekologiczne:( okazalo sie iz nie owuluje mam problem z II faza cyklu, do tego plamilam przed okresem jakos z 3 dni przed..:( do tego zrobil mi sie torbiel:(pani ginekolog dala mi luteine dopochwowo abym brala na te plamienia i jak na zlosc zaczelam plamic jak nigdy w srodku cyklu od 10 do 16 dc mam okres co 27 dni..powinnam go dostac w przyszlym tygodniu a dostalam o 7 dni za wczesnie w 21 dc kurde co sie dzieje? niech mi ktos pomoze:( antykoncepcji nie uzywam, biore kwas foliowy i dbam o siebie a tu takie cos?

Powinnaś zrobić komplet badań hormonalnych i usg jajników! MOze to byc np. PCOS (zespól policystycznych jajników), niedomoga II fazy...itd...rózne są choroby...niestety! Ale podstawa to...dobra diagnoza! Szybko robic te badanka! Jak ginko nie chce dać skierowania to szukać innego lekarza!

Gość novinka1983
Rbiłam juz PCO nie mam na szczescie, mam niedomoge progesteronu:( ale to mi stwierdzono w styczniu a teraz jest gorzej:(znowu bede robila badania w przyszlym tygodniu ale czy ktos tak mial???