Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiem na każde pytanie

MASZ PYTANIE -chętnie pomoge!!!!

Polecane posty

Gość rytrawawawa
Po medycynie? A więc lekarz czy nie? Ginekolog? Jeżeli nie to po co sugerować, że jest inaczej???

Gość jamiee
po medycynie to lekarz, prawda ? wiec po co sie pytasz :)

Gość Sandrunia25
Jeśli ginekolog to Twoje doradztwo naprawde sie przyda na forum. Każda z nas ma wiele pytań. :)

Uważam że jasno się wyraziłam. Skoro pisze że po medycynie to mam wszystkie potrzebne dokumenty, praktykę itd. Gdybym napisała że jestem po krawieckiej to naturalne że nie jestem krawcową. Moim zadaniem nie jest wprowadzanie ludzi błąd czy ich szkodzić.

Gość rytrawawawa
Lekarz...? To dlaczego boi sie przyznać? A ukończenie studiów to trochę za mało:-) Gdzie specjalizacja? Gdzie staż?? Czy to jakiś wstyd???

Gość jola____
prosze o polecenie najlepszych pigułek dla kobiety po 40-stce,ktora rodziła ,wiecej dzieci nie planuje(nie pale),mam niedoczynnosc tarczycy

Gość jamiee
jesli nie masz zadnych konkretnych pytan, to nie drecz ludzi takimi, ok ? :)

witam, chcialabym Was zapytac,w ile dni od zapłodnienia zaczynaja bolec piersi? mielismy z chlopakiem, taka troszke "niebezpieczna" sytuacje, noi za kilka dni powinnam planowo dostac okres. odczuwam bol piersi ale mam tez tak, przed @caly czas cierpliwie czekam ale im blizej terminu @tym bardziej sie niepokoje. dzieki za odp.testu niestety nie moge sobie zrobic bo mam problemy z tarczyca, a czytalam ze gin moze stwierdzic tylko 6-tyg ciaze

Gość Sandrunia25
Ja mam pytanie odnośnie kremu dopochwowego Gynazol. Po jakim czasie od zaaplikowania widać poprawę? Czy jest to skuteczny lek?

Gość mikulka
dziekuje bardzo za odpowiedz ,a jescze mam takie pytanie dzisiaj na noc biore ostatnia tabletke Gynalginu,ale odczuwam nie raz jescze troche dyskomfort tam ,i zauwazylam troche tam bardziej zczerwienione[przypomne ,ze chodzi mi o zapalenie pchwy]i troche wargi sromowe spuchniete,czy mam isc do lekarza czy wstrzymac sie az przejdzie samo

postrzelona20 ----- Jeśli chodzi o pierś rozumiem że miałaś robione tylko usg. Czy lekarz zalecił mammografię ???? te dwa badania się świetnie uzupełniają. Dlatego warto zrobić te dwa badania.

rytrawawawa ---------Zapraszam do zachodniopomorskiego pokaże wszystkie autentyczne dyplomy i inne potrzebne papierki.

Gość jamiee
a co z moim pierwszym razem ?;) moze po prostu chlopakowi ciezko trafić?...

Gość postrzelona20
nie lekarz nie zalecił mammografii...zadałam jeszcze inne pytania i prosze na nie mi odpowiedziec..

rozpoznanie glowne:ciaza pozamaciczna prawego jajowodu peknieta. zastosowano: dnia 2.05.2008 usuniecie prawego jajowodu. USG z dnia 1.05.2008: trzon macicy przodozgiety A-P 4,45cm. Echo endometrium szer. ok. 10mm z obszarem płynu. Jajnik lewy o wym 2,44x1,19 , jajnik prawy wtopiony w obszar o niejednorodnej echogennosci o wym.5x3- krwistek? W zatoce douglasa niewielka ilosc wolnego plynu. Epikryza: pacjetka przyjeta do odzialu z podejrzeniem peknietej ciazy pozamacicznej. Wykonano badania. Potwierdzono rozpoznanie. Wykonano zabieg ginekologiczny. Odcieto prawy jajowod. Przydatki lewe i prawy jajnik powiklany.\" bede wdzieczna jesli ktos mi to wyjasni :0

rozpoznanie glowne:ciaza pozamaciczna prawego jajowodu peknieta. zastosowano: dnia 2.05.2008 usuniecie prawego jajowodu. USG z dnia 1.05.2008: trzon macicy przodozgiety A-P 4,45cm. Echo endometrium szer. ok. 10mm z obszarem płynu. Jajnik lewy o wym 2,44x1,19 , jajnik prawy wtopiony w obszar o niejednorodnej echogennosci o wym.5x3- krwistek? W zatoce douglasa niewielka ilosc wolnego plynu. Epikryza: pacjetka przyjeta do odzialu z podejrzeniem peknietej ciazy pozamacicznej. Wykonano badania. Potwierdzono rozpoznanie. Wykonano zabieg ginekologiczny. Odcieto prawy jajowod. Przydatki lewe i prawy jajnik powiklany." bede wdzieczna jesli ktos mi to wyjasni :0

Stosuję tabletki antykoncepcyjne ( Microgynon 21) czy podczas stosunku dodatkowo ubezpieczać się :) prezerwatywą? Czy mogę czuć się bezpiecznie i swobodnie pozostawiając tylko przy tabletkach? :)

Gość jamiee
jak ja sie pytalam ginekologa to mi powiedzial ze tabletki wystarcza ;) ale nigdy za wiele ;P

Gość rytrawawawa
Wystarczy powiedzieć kim sie jest:-) Bo to chyba żaden wstyd, prawda? Bo kopiowanie tekstów z neta o niczym nie świadczy!

ja nie kopiuje tekstow z neta tylko potrzebuje rady bo moj gin ma urlop a ja niedawno wyszlam ze szpitala i sie martwie tym co mi napisano w karcie szpitalnej wiec to zacytowalam zeby ktos mi to wyjasnil ale widze ze tu nie ma co szukac pomocy! :(

Gość ac milanka
powiedzcie mi czy mimo tego moge byc w ciazy? ostatni sex uprawialam 3 miesiace temu , zrobiłam 8 testów ciazowych i wyszły negatywne , testy robiłam co kilka dni rani , do tego zrobiłam badanie beta hcg kilka dni temu , CZY MIMO TEGO MOGE BYC W CIAZY ??? BARDZO SIE BOJE PISZCIE

Gość ac milanka
kazdy test co kilka dni z rana noo boze jak ja sie martwie

Gość jamiee
hehe, to juz było ;) raczej nie jestes w ciąży. wszelkie wątpliwosci rozwieje ginekolog, wiec najlpiej jak najszybciej sie do niego wybierz :)

Gość Sandrunia25
Kobieto Ty jesteś normalna. Już pisałysmy ci na innym topiku! Jeszcze masz wątpliwości?? O mamo ale ludzie są zjechani.

Gość dodaaaaaaaaaa
CZY DUPHASTON SZKODZI???? CZY JEST COS CO POWODUJE WYKRYCIE HORMONU W CIĄZY W TESCIE SZYBCZIEJ?

Gość ac milanka
powiedzcie mi czy mimo tego moge byc w ciazy? ostatni sex uprawialam 3 miesiace temu , zrobiłam 8 testów ciazowych i wyszły negatywne , testy robiłam co kilka dni rani , do tego zrobiłam badanie beta hcg kilka dni temu , CZY MIMO TEGO MOGE BYC W CIAZY ??? BARDZO SIE BOJE PISZCIE

Gość mońka11765
moge skrocic przerwe miedzy opakowaniami tabletek jezeli to moje pierwsze opakowanie? czy lepiej nie mieszac w oeganizmie? prosze o odpowiedz:) jak najszybszą

Gość jamiee
lepiej stosuj sie do tego co zalecił lekarz

Gość mońka11765
jamiee ja jak pierwszy raz sie kochałam ze swoim chłopakiem to tez bolało troche ale to tak naprawde trwa tylko kilka sekund sprubujcie poczekac chwilke jak w ciebie "wejdzie" i powinno przestac bolec:) ia tak miałam i jeszcze czasem mi sie tak zdaza jak jestem za mało wilgotna:) sprubuj tak:)

Gość mońka11765
tak sadzisz:) no dobra zastosuje:)