Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiem na każde pytanie

MASZ PYTANIE -chętnie pomoge!!!!

Polecane posty

Stosuję tabletki antykoncepcyjne ( Microgynon 21) czy podczas stosunku dodatkowo ubezpieczać się prezerwatywą? Czy mogę czuć się bezpiecznie i swobodnie pozostawiając tylko przy tabletkach? :)

Gość pewna_17nastka
ja mam pytanie... dziewczyny co zrobić zeby sperma była smaczniejsza?? proszę o szczerą odpowiedź...:)

pewna_17nastka ----------> niech chłopak je ANANASY przed tym zanim będizesz ją miała w ustach :) a na pewno niech unika ostrych rzeczy, w tym : czosnku, papryki,itp.. słodkie rzeczy, owoce... a ananasy to polecam :D

Gość pewna_17nastka
też słyszałam o ananasach ale on nioe przepada za nimi:( ej a to normalne że ona smakuje tak hmmm słono ??

Gość siwa86
Witam! Mam pytanie: czy w sytuacji gdy pominełam jedną tabletkę, zażyłam ją dopiero po 16 godz., a był to 3 tydzień brania tabletek powinnam od razu zacząć kolejne opakowanie tabletek bez 7 dniowej przerwy???? I czy to pominięcie ma jakiś wpływ na skuteczność antykoncepcji?

Gość mońka11765
jezeli bierzesz je o regularnych godzinach to daja 99% skutecznosci i po to sie je bierze zeby moc sie kochac bez dodatkowch zabezpieczeń:) wiec mysle ze nie potrzebne ci dodatkowe zabezpieczenie

słono... pamiętam że taki smak, kiedy np po kolacji zajmowaliśmy się sobą ^^ Teraz zawsze przed zbliżeniem czy samym sexem oralnym chłopak wcina ananasy, mandarynki, słodkie pomarańcze i jest ok:) taki ... jakby białko od jajka ... :) zmuś go do owocków :) :))))

Gość mońka11765
powinnas stosowac przez kolejnych 7 dni dodatkowa antykoncepcje np. prezerwatywy. nnie jestem lekazem ale jezeli to było 7 dni przed skonczniem listka to powinnas brac kolejne opakowanie bez przerwy

mońka11765 jezeli bierzesz je o regularnych godzinach to daja 99% skutecznosci i po to sie je bierze zeby moc sie kochac bez dodatkowch zabezpieczeń wiec mysle ze nie potrzebne ci dodatkowe zabezpieczenie ----------> o regularnych godzinach ?? Czyli np codziennie o 20:00? :) I jeszcze jedno: słyszałam że lepiej na noc, bo prześpi się skutki uboczne , np bóle głowy, nudności... :) Ale czy to nie jest powód do ostawienia tabletek a wzięcia innych? ** JAKĄ PORĘ POLECACIE? Rano ( gdzie mogą być skutki uboczne:P )czy wieczór(pora imprezy, dyskoteki) ?

Gość mońka11765
kocham sie ze swoim chłopakiem i on bardzo pragnie tego abym wypiesciła go ustami ale jakos nie mobe sie na to odwazyc:(

Gość mońka11765
a co sadzisz o tym zeby skrucic przerwe miedzy opakowaniami jezeli to moje pierwsze opakowanie

Gość pewna_17nastka
heh to go zmusze:) dzięki za pomoc:) a mam jeszcze do ciebie pytanie friese bo sie wydajesz zorientowana w temacie masz jakiś niezawodny patent na sex oralny tzn co chłopaka doprowadzi do szału oprócz zwykłej laski:P

mońka11765 kocham sie ze swoim chłopakiem i on bardzo pragnie tego abym wypiesciła go ustami ale jakos nie mobe sie na to odwazyc ----------> nie rób niczego wbrew sobie bo możesz się tylko zrazić, albo inaczej spojrzeć na chłopaka ... szkoda byłoby żeby przez taką rzecz... albo ... :D chodzi o to, że... hmm.. nie wiesz jak zająć się jego penisem czy np boisz się wytrysku do buźki ? :)

Gość pewna_17nastka
heh u mnie sie zaczęło od tego że to on mi zrobił i mi sioe to zajebiście spodobało- chciałam się mu odwdzięczyć i przełamałam swój tak jakby "wstręt" a teraz to moge robić i robić a do tego sie bawić w końcu to jego sprzęt daje mi tyle rozkoszy heh:)

Gość pauly78
witam, jak leczyc cyste?i czy cysta ma wplyw na plodnosc ? druga sprawa to sluz plodny.....jak ulepszyc jego jakosc? pozdrawiam

Gość pewna_17nastka
hmmm a co to cystka?? sprawa śluzu to chyba każda ma taki i nic go nie zmieni ja na przykład mam bardzo dużo ale jestem z tego zadowolona:)

pewna_17nastka heh to go zmusze dzięki za pomoc a mam jeszcze do ciebie pytanie friese bo sie wydajesz zorientowana w temacie masz jakiś niezawodny patent na sex oralny tzn co chłopaka doprowadzi do szału oprócz zwykłej laski ---------------> Hihi ... zwykłej laski --> masz na myśli od razu przejście do dzieła języczkiem i ustami ? ;> Czy pytasz o dodatkowe gadżety? :D Hmm.. proponuję Ci np: lody... one są chłodne, zimne i usmarować nimi penisa, szczególnie żołądź ^^ taki kontrast temperatur działa na zmysły hehe :D no i przynajmniej mojego chłopaka przy tym doprowadza do zachytu zabawa i dotykanie jąder .. usta i języczek przy penisie, rączka niżej .. :) spróbuj też zawiązać oczka, wtedy zmysły bardziej dotykowe działają, bo wzrok już nie ma szans , skoro widzi ciemność kajdanki aaa niech słodko się wije :D hehe spróbj założyć dłuższą koszulkę.. nie zakładając bielizny i podejść .. taka płachta ba byka:P albo.. pub i łazienka... taka adrenalinka ;P

Gość mońka11765
chodzi o to ze ja chce tylko sie tego boje chyba i tez nie wiem jak sie za to zabrac nigdy tego jeszcze nie robilam. A moj chłopak zafundował mi takie doznanie i to by ło niesamowite uczucie chce sie mu tez w jakis sposób odwdzieczyc:)

Gość siwa86
-> mońka11765: jeśli kochasz swego chłopaka to powinnaś się jakoś przełamać ;) ale faktycznie nie rób niczego wbrew własnej woli

Gość mońka11765
kocham i to baaaardzo:) tylko nie wiem jak sie za to zabrac:(

Gość pewna_17nastka
heh wyprubuje te lody bo sie aż sama napaliłam hehe:D:D dzięki za pomysł wiesz mam kajdanki raz czy dwa go porzyczepiłam i na jeźdźca ale nie wiem co można z nimi jesszcze działać mam wyobraźnię znaczy pomysły w miejscach publicznych heh raz w coloseum w przebieralni hihi jazda bez trzymanki whh:P:D:D:D

mońka11765 chodzi o to ze ja chce tylko sie tego boje chyba i tez nie wiem jak sie za to zabrac nigdy tego jeszcze nie robilam. A moj chłopak zafundował mi takie doznanie i to by ło niesamowite uczucie chce sie mu tez w jakis sposób odwdzieczyc ----------> :) to zrozumiałe że się obawiasz skoro nigdy tego nie robiłaś:) Jak ja się bałam ojeeeejjj ... :) Ale powiedziałam sobie że kprzecież kocham go i chcę aby miał przyjemnie.. :) I zawiązałam mu oczka ( nie krępowałam się tak, że nie będzie patrzył na moje nieudolne zabieranie się do tego:P a że jedynie czekał aż coś się stanie:) ) i wysmarowałam penisa czymś.. hm.. czekoladką z tubki ^^ bo nie miałam pojęcia jak to się robi, i tylko czekoladkę zlizywałam:) potem już kiedy się oswoiłam z jego nagością, było łatwiej.. To tak jak z jedzeniem lodów.. z lizaniem lodów.. albo lizaka, takiego patyczka... :) - pamiętaj nie tylko o ustach ale i o języku:) powodzenia:))))

Gość pewna_17nastka
ja np to uwoielbiam ssać i wciągać ale on mówi ze to troche przerażające uczucie bo wtedy myśli ze mu zaraz urwę ale ja tak oddaję uczucia. on woli takie tradycyjne otwieram buzię i przy ustach(kiedy już jest w nich prącie) tą nasade trzymam ręką i chodzę w górę i w dół harmonijnie i jednoicześnie ręką i buzią:) i coraz szybciej 2 minuty i po wszystkim ... ja mam kolczyk w języku do + jeśli nie masz baw się języczkiem przy tym gwarantuje niezapomniane wrażenia i dla ciebie i dla niego:) ps: na początku mozesz czuć się głupio i zarzenowanie ja po prostu robiłam bokiem i nie widział mojej twarzy bo nie chciałam zeby oglądał ją i rzeby mu sie kojarzyła z lodem:/ ale teraz na niego patrrze i musze widzieć ak reaguje... taki rodzaj gry wstępnej bo chłopaki nie przepadają za zbyt długim przytulaniem itd;p

pewna_17nastka heh wyprubuje te lody bo sie aż sama napaliłam hehe dzięki za pomysł wiesz mam kajdanki raz czy dwa go porzyczepiłam i na jeźdźca ale nie wiem co można z nimi jesszcze działać mam wyobraźnię znaczy pomysły w miejscach publicznych heh raz w coloseum w przebieralni hihi jazda bez trzymanki whh _______________________________________ drobiażdżek oszołomie:) Miło wymieniać się doświadczeniami^^ Tylko różnie rózni reagują, mam nadzieję że nie pogoni Cię za to z łóżka:P hehe przebieralnia... to jest jazda :P Ja bym się obawiała że moje AAAAHHHHH wzbudziłoby główną atrakcję w muzeum;D hehe:) Krejzolusie jesteście:P

Gość mońka11765
dzieki :) sprubuje tego moze nawet jutro

Gość prosze o odpowiedzzzz
Witam, brałam przez długi czas dexamethason z powodów hormonalnych odstawiłam go prawie 2miesiące temu i od tej pory mam problemy z miesiączką, obecna trwa juz 3tydzien czy to może byc przyczyna odstawienia leków, obecnie nie mam możliwosci udania sie do lekarza

Gość pewna_17nastka
hmmm czekolada:):) ja nie moge zbyt eksperymentować bo rodzice w pokoju obok:D:D hehe ale ta adrenalina uwielbiam to mój chłopak sie dziwił bo jego starsze dziewczyny sie bały a ja młoda i sie nie boje przy rodzicach hehe:D:D ale wtedy jest bosko:D:D freise proszę o jakieś pomysły hehe- podziel się ze mną doświadczeniamiD:D a przy okazji dziewczyny się czegoś dowiedzą jak i co:P:)

Gość pewna_17nastka
ja na tematy aptekarskie to nic nie wiem bo mojego chłopaka mama pracuje tam i mam wtyki heh:) ale o sexsie to z iłą chęcią pokonweruje:P ostatnio sie zastanawiam czy nie zostać seksuologiem:):):)

Gość pewna_17nastka
friese a z kąd jesteś ?? wziełabym cie w trójkąt:P normalnie heh bo ze znajomą to bym sie chłopakiem nie podzieliła w zyciu ale tak na dyskotece^^ z nieznajomą:D:D