Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiem na każde pytanie

MASZ PYTANIE -chętnie pomoge!!!!

Polecane posty

Witam, brałam przez długi czas dexamethason z powodów hormonalnych odstawiłam go prawie 2miesiące temu i od tej pory mam problemy z miesiączką, obecna trwa juz 3tydzien czy to może byc przyczyna odstawienia leków, obecnie nie mam możliwosci udania sie do lekarza --------------> po odstawieniu środka nie wszystkie kobiety pięknie i bezproblemowo wracają do stanu równowagi hormonalnej sprzed brania środka.. Proponuję wizytę u ginekologa jeśli tylko będzie możliwość w celu przypisania leków które pomogą przywrócić równowagę w organizmie:) Z tym nie ma co żartować, a i po co masz się męczyć:) i czekać momentu aż samo się ureguluje.. może za chwilę, a może jeszcze kolejny miesiąc się ciągnąć? powodzenia:)

pewna_17nastka friese a z kąd jesteś ?? wziełabym cie w trójkąt normalnie heh bo ze znajomą to bym sie chłopakiem nie podzieliła w zyciu ale tak na dyskotece^^ z nieznajomą __________________________ warmia i piekne mazury Szalona i namiętna 17stko :D:D ej z tym sexuologiem to pomyśl poważnie:P masz predyspozycje:P :D A Ty skąd? :) PS. fak;/ Chelsea której kibicuje PRZEGRYWA!!!! :P

Gość pewna_17nastka
ja hmmm podlasie:D:D mazurki;p niom to moje ulubione tematy a nawet w towarzystwie chłopaki ze mną lubią gadac bo nie mam tematów tabu hehe:D:D

Gość pewna_17nastka
weźcie dziewczyny zarzućcie jakieś pomysły:D:D:D na niezapomniany dla niego sex ja sie tak poświęcam ważniejszy jest dla mnie jego orgazm niż mój hehe bo kiedyś jak ja nic nie wiedziałam to on mi wsio robił nie chciał nic w zamian i teraz też nie jest harmonia ale ja czasem lubie tylko jemu sprawiać przyje,mność:D lepiej dawać niż brać- prawda:D:D

:D tak wogóle to ja na mazurach się uczę ale z podlasia jestem :P Coraz bliżej nam do siebie hehehe :D :D na weekendy na podlasiu, i na wcje na podlasiu ^^ hehe ja uwielbiam prowokacje np. w taxowce, działać rączką kiedy siedizmy z tyłu a chłopaczek nie wie jak ma dać ujścia swej rozkoszy, albo np w pubie wśród znajomych jak pod stołem dzieje się, oj dzieje ^^ hehehe :P gorzej jak on zacznie działać :P oj :P houston, we've got a problem :P czym lubisz 17stko prowokować, wzbudzać głód w swoim chłopaku? :D PS.może załóżmy nowy temat? :P bo tu nie pasuje już powoli :P

Gość boze
co za zjeby z Was!!!!!!!!!!

Gość kwiatek19
witam:) mam pytanie wczoraj próbowaliśmy sie kochać z chłopakiem ale jest problem bo nie mógł wogóle we mnie wejsc bo było tak ciasno co to moze być to zdarzyło sie nam pierwszy raz nigdy tak nie było prosze o odp

Gość pewna_17nastka
heh to załóż i podaj link:P ja się dołączę;p i dziewczyny które będą to czytały okk??

Gość pewna_17nastka
a ile masz lat koleżanko??:> :*

Gość mońka11765
ja tez chetnie skozystam z waszych doswiadczen i moze sie podziele wlasnymo skromnymi:)

Gość pewna_17nastka
czasem tak jest jak jesteś zestresowana ja raz tak miałam i nie było mowy że wejdzie tamtego wieczoru... tak bywa jeżeli sytuacja się powtórzy to bym, ci radziła zeby cię rozluźnił czułością dotykiem słowami najlepiej też palcami niech zadziała a najlepiej języczkiem ... powinno pomóc;];]

Gość kwiatek19
20

Gość pewna_17nastka
heh okej zaraz z friese coś wykminimy heh:D przyłączajcie sie wiele i wiele doświadczeń się przyda:D:D

Gość kwiatek19
ale w tym rzecz ze nigdy z tym problemu nie miałam tak jak pisałam to sie zdarzyło pierwszy raz

Gość pewna_17nastka
szalone doświadczenia- seks to przyjemność... taki tytuł nowego postu:):)

Gość mońka11765
to poda link jak coc wykombinujesz

Gość pewna_17nastka
a to ja nie wiem a coś sie stało ostatnio ważnego w twoim życiu albo coś przykrego?? wioesz ja tez tak raz miałam aleto było po 3 godzinach miała dość heh:) przepraszam jeśli to zbyt osobiste pytanko:):*

Gość mońka11765
mi se zdaza ze mnie boli tak troszeczke na poczatku ale to szybko mija

Gość kwiatek19
nic w moim zyciu sie nie wydarzyło to był dzien jak co dzien jestem tym zmartwiona moj lekarz przyjuje dopiero w poniedziałek ja nie wytrzymam do tego czasu:(

Gość kwiatek19
dodam ze za pól godziny spróbowaliśmy i dalej nic::(

Gość pewna_17nastka
wiesz kiedyś mi chłopak mówił ze to tak jest jak sie zestresujesz to tak jak sie przyłapie kochanków to dziewczyna tak mocno zaciśnie mięśnie ze chłopak nie wyjdzie... porozmawiaj z nim niech cie pocieszy i próbuje delikatnie ja to jestem troche brutalna z chłopakiem bo jak mnie coś nawet boli to na chama daje heh ale tobie nier radze bo i tak sie przejmujesz a nie potrzebne dodatkowe zmartwienia typu krew...

Gość pewna 17tka
jestes pojebana!!!!

Gość mońka11765
to sprubojcie nastempym razem jak nie przezylas zadnego stresu to powinnas nie miec problemu:)

kwiatek19 witam mam pytanie wczoraj próbowaliśmy sie kochać z chłopakiem ale jest problem bo nie mógł wogóle we mnie wejsc bo było tak ciasno co to moze być to zdarzyło sie nam pierwszy raz nigdy tak nie było prosze o odp ------------------------------> możliwe że masz taką grubą błonę dziewiczą, jeśli tak jest, polecam wizytę u ginekolga, przerwie Ci ja i nie bedzie bolu, po co masz sie meczyc z chlopakiem:) *** kobiety czesto mowia, ze pierwszy raz jest nieciekawy bo bolesny. bzdura. tak mowia, bo same tak mialy. a tak nie musi byc. podniecenie powoduje, ze zarowno kobieta jak i mezczyzna wilgotnieja, kobieta jest zrelaksowana, nie zaciska miesni (nasze 'maciczne' miesnie to poootezna sila) i po prostu nie jest to wtedy bolesne. dlatego wazne, by nie doszlo do wspolzycia, gdy nie ma pewnosci, ze to jest wlasnie ta chwila. kobieta niedojrzala niesamowicie stresuje sie, co powoduje, ze jest spieta i zamiast czerpac radosc, jest skupiona wokol tego calego 'bolu'. zas dojrzaly mezczyzna wie, ze -zwlaszcza przy pierwszym razie kobiety- ma dac jej czas.

Gość kwiatek19
moze i macie racje nie wiem co o tym myslec za duzo ale...... ale dziekuje wam bardzo:)

Gość mońka11765
nie denerwuj sie bo stres to najwiekszy wróg wszystkiego

Kwiatek pamietaj ze wiedza lepsza niz domysly, rzetelne zrodlo lepsze anizeli tzw. wiedza podworkowa : ))))

Gość kwiatek19
tyle ze jestesmy juz razem dwa lata i nigdy tak sie nie stało martwie sie bo staramy sie o dziecko i nie wiem co to:::(

Gość kwiatek19
nie wiem czego sie domyslac czego spodziewac