Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterflyy

czy ginek moze stwierdzic ze jestem jeszcze dziewica?

Polecane posty

Gość butterflyy

chcialabym wiedziec czy jestem jeszcze dziewica,czy mam blone, czy ginekolog mi to powie,chcialabym byc zbadana przez pupe,prosze sie nie smiac ale nie wiem jak takie badanie wyglada,chcialabym miec poprostu to na jakims zdjeciu,lub badaniu,czy jest taka mozliwosc?jak takie badanie wyglada,prosze o powazne odp a nie pytanie typu po co ci to ,zwariowalas itp, bede wdzieczna za dobre rady pozdrawiam

Lekarz zorirntuje sie że jesteś dziewicą:-) Jednak przy spotkaniu w gabinecie zazwyczaj sam lekarz o to pyta. Jak nie to mu zwyczajnie sam powiesz. Acha...dziewicę mozna badać przez pochwę:-) To zalezy jak masz zbudowaną błonę. Lekarz sam to oceni:-)

Gość coooooo
co chcesz wiedzieć ? jak wyglada badanie przez pupę?

:) przez pupę - czyli takie badanie jest dla dziewic :) Chociaż i to niekoniecznie, wczoraj miałam 1st wizytę u gine i badała mnie pani na fotelu, tak jak już nie-dziewice :) Takie badanie polega na tym, że weźmie Ci wymaz, to jest tylko chwilka :) niczym się nie przejmuj :)

Gość jaaa sobie jaaa
wymaz to wymaz a badanie ginekologiczne to badanie ginekologiczne. jak nie chcesz stracic blony o tym powiedz lekarzowi, on ci wlozy dwa palce do pupy i pomaca brzuch i tyle, nic nie boli bo on te palce jakims zelem smaruje

dziewice też bada się przezpochwowo i robi im się cytologię.

Gość vgulss
siedzisz na fotelu ginekologicznym, podsuwasz się do samego brzegu. lekarz smaruje palec żelem i wkłada cały do pupy. trochę pomaca w środku, zbada jajniki, macicę. To nic nie boli i prawie wogóle tego nie czuć. Wyjmuje palec i po wszystkim :-)

Gość HIHOTA
I JESZCZE wyjmie palec z pupy a tam na palcu KAWAŁKI KUPY;_)))))

Gość dssssssssssss
co najwyżej kawalątki. w ostatnim odcinku odbytnicy jest w miarę "czysto" :-)

Gość jejkolejnaznow
Przeczytałam tytuł posta i pierwsza rzecz jaka mi się nasunęła na myśl to.. "A co? Sama nie wiesz czy jesteś dziewicą?" Stracenie dziewictwa to odbycie pierwszego stosunku. Nie zawsze musi wtedy dojść do przerwania błony, czasem ta błona została przerwana wcześniej niż inicjacja(np tamponami- ale to rzadko sie zdarza).

Gość klhhku
no właśnie . nie wiesz?????????????????????????