Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa sobie jaaa

pieczenie po stosunku mimo braku choroby

Polecane posty

Gość jaaa sobie jaaa

po seksie czasem mnie pieką wargi sromowe, bylam u dwoch roznych ginekologow, ale kazdy stwierdzil, ze jestem zdrowa. poszlam wiec do seksuologa, bo pomyslalam, ze moze to miec podloze psychiczne. a seksuolog powiedział, ze to albo niedopasowanie anatomiczne, albo alergia na sperme mojego faceta. miala ktoras z was cos podobnego i jakos sobie z tym poradzila???

Gość jaaa sobie jaaa
no tak pozostaje mi czuć się wyjątkowo, ze tylko ja coś takiego mam eh... :(

A hormony? Śluzówki są bardzo wrażliwe na ich zachwiania i podrażnienie mechaniczne przy zbyt cienkiej, że tak powiem, warstwie może dawać taki dyskomfort. Poza tym jaką antykoncepcję stosujecie?

Gość jaaa sobie jaaa
no mam ten nuva ring, nie moge być na niego uczulona bo te pieczenie pojawiało się przed stosowaniem nuva ringa, a o co dokladniej chodzi z tymi hormonami?

Gość jaaa sobie jaaa
ehehehehe help XD

Gość kjhdfkihdf
niestety mam tak samo

Gość kjhdfkihdf
Lekarz stwierdził, że jestem zdrowa. Spytałam również o alergie. Powiedział, że to raczej nie możliwe, ponieważ nie ma żadnej wysypki, opuchlizny a nawet zaczerwienienia.

Gość ja bo ja
o cholera ja mam oprocz pieczenia opuchlizne:( a my chcemy być ze sobą już zawsze, mam nadzieje, ze uda mi sie odczulic biorezonansem...

ja np mam alergie na sperme mojego faceta... tam gdzie wloski lonowe rosna wyskakuja mi krostki i cala skora jest czerwona i nie przyjemnie szczypi, ale to trwa tam mniej wiecej 3-4 godziny

no ja mam tak ze zaraz po stosunku piecze ale po jakis 10 minutach przechodzi... jednakze ide sie odczulic juz mam umowiony termin

Gość młoda88
takie pieczenie moze wystapic w wyniku otarć powstałych podczas stosunku..zdarza sie to bardzo czesto poniewaz błona sluzowa mimo wszystko jest wrazliwa:) i nie ma sie co martwic na zapas,bo wcale nie musi to byc oznaką choroby:)

ale alergia to nie taka znowu choroba;p oprocz pieczenia jest tez opuchlizna wiec to nie podraznienia - ale juz wiem o co chodzi - jestem silnie uczulona na pszenice, a moj facet oczywiscie jak kazdy normalny czlowiek ją je;D wiec stwierdzil, ze on nie bedzie jadl pszenicy i poki co sa efekty:)

Gość jaaa sobie jaaa
wiecie co sie okazalo wczoraj? poszlam do lekarza po recepte na ten nuva ring i mu powiedzialam o tym pieczeniu majac nadzieje, ze moze na cos wpadnie. a lekarz wlozyl mi papierek jakis do pochwy (takie badanie na skazenie bakteryjne), powiedzial, ze to zwykle zapalenie pochwy spowodowane tym nuva ringiem, te glupie kolko wyjelam, zapalenie pochwy lecze i po klopocie. dlaczego z tych lekarzy takie debile wystarczylo sprawdzic czy amm zapalenie pochwy a nie alergie wymyslac kurwa.

Gość jaaa sobie jaaa
jeszcze dodam, ze idioci mnie na grzybice leczyli tez, oraz mi wmawiali, ze moj facet ma za duzego penisa XD

Gość bebe85
a moze macie uczulenie na latex?

Też mam to pieczenie,ale tylko wówczas gdy sperma ma kontakt z wlotem do pochwy. Dbam o to,zeby jak najmniej wypłynęlo odrazu po..i jakoś da się z tym żyć. Dodam,że miałam tak z wczesniejszym partnerem i z obeznym więc jesli jest o uczulenie to na spermę ogólnie a nie na konkretnego faceta ;-)

Gość jaaa sobie jaaa
nie mam uczulenia na latex, to bylo zwykle zapalenie pochwy, teraz juz mi przeszlo rozumiecie to? tyle sie meczylam, bo glupi lekarz nie potrafil mi wlozyc papierka do pochwy.

MałaMyszkaSmutna - leć do lekarza bo z czasem bedzie tylko gorzej, jezeli masz to co ja (identyczne objawy) to sie nie mecz dluzej ale zmusz lekarza do wlozenia ci papierka do pochwy a nie zeby zgadywal co ci jest XD

jaaa sobie jaaa to inaczej ja czyli mrau. tak zeby bylo jasne:D