Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA UWAGA UWAGA...

WREDNE PIELEGNIARKI Z NOWORODKOW W TYCHACH!!!!

Polecane posty

2 tyg.temu urodzilam tam dziecko.Polozne na porodowce rewelacyjne na polozniczym swietne ale na noworodkach ZGROZA!!!Kobiety nie bardzo mogly liczyc na pomoc przy pierwszych karmieniach.Osobiscie probowalam corke przystawiac do piersi nie radzilam sobie.W 3 dobie po porodzie mala duzo spadla z wagi caly czas plakala a ja z nia z bezsilnosci.Zamiast pomocy dostalam ochrzan ze na pewno cos zle robie.Naciskaly mi brodawki do koszmarnego bolu a z piersi nic nie lecialo procz paru kropel bezbarwnego plynu.Nie wytrzymalam i zaczelam dziecko karmic sztucznie.Za kazdym razem pytania\"dlaczego\"spojrzenia jakbym kogos zabila.W oststni dzien pobytu poszlam po czysta pieluche tetrowa bo poprzednia mala ubrudzila.Pielegniarka wydarla sie na mnie ze przeciez o 6 rano dostalam juz jedna a jest dopiero 12!KOSZMAR!Za kazdym razem gdy mialam wejsc na ten cholerny oddzial wylam jak glupia i balam sie.Tam pracuja wredne suki z wypaleniem zawodowym zero empatii pomocy i wsparcia!juz sie nie dziwie ze tak duzo kolezanek ucieka rodzic do Mikolowa lub Katowic!

Gość Działaj a nie piszesz
Ty tu nie pisz,bo to nic nie da,proponuje zglosic problem przelezonej oddzialowej, ordynatorowi oddzialu albo dyrektorowi szpitala! I trzeba bylo to robic od razu, bo to co napisalas nic nie da...

Działaj a nie piszesz - wygadalam sie wreszcie i splynelo to ze mnie:p Jesli chodzi o lekarzy i ordynatora to niestety wszyscy oni o tym wiedza i gowno robia od lat:-o

Gość No taki jest super
jest jeszcze dyrektor,NFZ, gazety:) Nie ma rzeczy niemozliwych aby narobic im smrodu kolo dupy:) Chocby...dla zasady :P

ja za to moge powiedziec ze wredne to sa polozne na patologii w Bytomiu :/:/:/ a na noworodkach kochane kobiety!! na patologii mozesz umierac a polozna pije kawe i pzrewleklym ale wscieklym tonem krzyczy zaraz ide tylko wypije kawe, znowu nie wypije do konca, co za baby ... itp teksty (ten tekst uslyszalam jak odeszly mi wody i zaczelam rodzic ;/)

Gość Chodzik.....NIE
A w łodzi na porodówce palą papierosy w kanciapie obok sali gdzie rodzisz główkę...fajnie co?

Gość kobiety PISZCIE
A dlaczego nie zostawiacie tych opinii na stronie "rodzić po ludzku"? Przecież tam można jechać po szpitalu. Wejdźcie i wpiszcie świństwa, jakich te suki Wam narobiły. Te wypowiedzi trafiają i do fundacji i do szpitala. Nie musicie podawać danych osobowych. http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php wyszukajcie województwo, swoje miasto i szpital, w którym takie szmaty pracują

kobiety PISZCIE - dobry pomysl dzieki na pewno zaraz tam wejde!!!Na noworodkach w Tychach tez kopca faje!!:-o