Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yrek

Głupi temat - bo o miłości

Polecane posty

Gość erkdh
a gdyby uciekła, to jakby facet się poczuł?

Gość Yrek
:) to jest dobry pomysł

Gość Yrek
a dlaczego miała by uciec?, najwyżej by się nie zgodziła

no na pewno nie super komfortowo, ale on nie czułaby sie osaczona, a on by wiedział na czym stoi ...

Gość erkdh
akurat się troszkę wkręciłam w temat, a nie pisałam konkretnie o autorze, sorki.

pisałaś o sobie, co? wylookałam Cie na innym topicku... kafe uzależnia 😭

Gość Yrek
zdarzyło mi się że mi odmówiła raz ale później się trochę zmieniło a jak się poczułem....nieszczególnie ale przyjąłem wyjaśnienie chociaż to była wymówka, tam myślę

Ja jestem ofiarą takiego zrezygnowanego...długo zdobywał a jak już zdobył to wnet mu sie odechciało....a ja cierpie od 1,5 roku do tej pory .....on czasem zadzwoni i palnie ze tęskni, i rób co chcesz.:( nie lepiej pomyślec nad samym sobą, troche sie zmienić niż odwalać coś takiego?? widocznie aż tak ci już nie zależy skoro chcesz spasować:P gdyby ci zależało, starałbyś się o nią. Potem to dopiero bedziesz ostro żałował!

Gość Yrek
hehe ja czasem zaglądam na cafe i potrafię przesiedzieć parę godzin nawet nie wiem kiedy ten czas płynie więc staram sie tu zaglądać jak najrzadziej ;)

Gość erkdh
tak, o sobie :( chciał sprawdzić, czy jestem nim zainteresowana, ale uciekłam a najśmiesznieje to to, że on tylko siadł pierwszy raz obok mnie, tak b.blisko a ja zwiałam. zareagowałam instynktownie, nie wyjaśnię tego :( a to była 9 nasza randka

erkdh ---> to moze po prostu zadzwoń -co? Vaniliowa ---> najlepiej to zakazać mu dzwonić, tylko ze to najtrudniej :( wiem :(

Gość Yrek
ja nie zrezygnuje ...będę walczył, najciekawsze jest to w moim przypadku przynajmniej ze im dziewczyna jest bardziej niedostępna to tym bardziej mnie ciągnie do niej :)

Gość Yrek
erdkh, dokładnie zadzwoń, przecież nic takiego się nie stało

Gość erkdh
więc mu nie zależało na mnie, jeśli jak twierdzicie nie uraziłam go, bo tygodniu stwierdził, że naszą znajomość chce utrzymać na stopie koleżeńskiej

Gość Yrek
tak naprawdę nie wiadomo co myśli, i nie wiadomo czy mówiąc to miał na myśli rewanż za ta ucieczkę, różni są ludzie. Zresztą jak będziesz na stopie koleżeńskiej to zauważysz czy będzie mu na tobie zależało.