Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toepoe

A czy moglibyście być z dziewczyna, która...

Polecane posty

Gość toepoe

jest inteligentna, wykształcona, kulturalna, ładna, fajna, która może być waszym najlepszym przyjacielem, pociąga was, ale... często wydaje dziwne odgłosy z brzucha???:classic_cool: Tzn. one się same wydają. :)

Gość paola-la
nie ma ludzi idealnych

Gość toepoe
nie, to moja babcia:P

Gość to sem ja.....
jesteś brzuchomówcą ? :D

Gość toepoe
Ej, no, bo ja przez to jestem nieśmiała. I jak mnie ktoś lubi, to sobie myślę, że jak zostanę z nim sam na sam, to potem popsuję całą sytuację, bo jestem brzuchomówcą i po prostu spławiam każdego faceta, zanim go polubię. Serio.

to normalne, jak sok trzustkowy miesza się z żołądkowym. powstaje dwutlenek węgla i bulgocze czy co tam...

Gość toepoe
Nie chodzi o wzdęcia, nie jestem głodna, ani nic. Po prostu czasami mój brzuch wydaje z siebie dźwięki. Jak leżę, albo zmieniam pozycję, to wtedy na przykład. Albo tak ogólnie. To jest chyba związane z perystaltyką bo nie jest to stan patologiczny, poza tym mój tata tez tak ma:(

Gość kup sobie coś na wzdęcia

Gość toepoe
No dobra, to idę umierać w samotności🖐️ Śmiejecie się, ale ja się naprawdę wstydzę. Wiem, to żenujące.

Gość nadal trwa
Ja się śmieję z moim Misiem, że mam tam żabę. Ani ja, ani on się tym nie przejmujemy ;)

Gość toepoe
No przejmuję się. Bo nad wszystkim da się pracować, naprawdę, ale nad swoją fizjologią nie bardzo. Wstydzę się tego, tak po prostu. Tak samo jak jestem chora, wstydzę się tego i nie pokazuję się innym ludziom. Tak już mam.