Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskronka

Potrzebuję pomocy dwóch szczerych, dość młodych kobiet

Polecane posty

Gość Zaskronka

Przekleję ten temat z głownego, bo tam pewnie przemknie niezauważony ... do tego, żeby się ze mną spotkały na jakiejś kawie czy piwku, poobserwowały trochę jak się zachowuję itp., po czym szczerze mi i bezceremonialnie wygarnęły, co jest ze mną nie tak, co robię takiego, że wywołuję w ludziach złe wrażenie, nad czym powinnam popracować. Bo mimo że nie jestem jakaś głupia, ani brzydka, to nie wzbudzam u ludzi sympatii, nie potrafię zawierać znajomości. Musi być w moim zachowaniu coś, co odstręcza, ale sama nie dojdę, co to jest Już wiele razy np. w LO słyszałam od koleżanek, że "nie spodziewały się że jestem taka fajna, bo na początku wydawałam się strasznie niesympatyczna". Czyli robię fatalne pierwsze wrażenie Ktoś się podejmie? Zniosę każdą obrazę ;) Mam 23 lata.

Gość Mgotka
DOBRA DAJESZ:p

Gość Zaskronka
niby co daję? :P Znajomych nie będę pytać, bo i tak mi przecież nie wygarną...

Gość Zaskronka
no ale właśnie wygląd mam ok niby... tzn. brzydka, gruba ani zaniedbana nie jestem, ani plastikową solarką też nie może chodzi o wyraz twarzy czy coś

Gość ghgrsthtrjh
koszmarne jest to jak o sobie myslisz. Przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów.