Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowa

Jak sie przygotować na imprezę żeby olśnić wszystkich?

Polecane posty

Gość imprezowa

Temat trochę głupawy, ale cóż...nie wnikam:P Chodzi mi o imprezę na którą ide za tydzień - żadna tam okazja, po prostu dyskoteka w klubie, ale chciałabym wyglądac dobrze, bo poznam znajomych mojego chłopaka...Wiecie, pierwsze wrażenie itp. Stresuje sie. Ponadto tam bedzie równiez jego byla dziewczyna - chcialabym czuc sie na tyle komfortowo takze pod wzgledem wygladu, zeby nie przejmowac sie jej obecnoscia. Jakie macie sposoby na swietny wyglad i przygotowania do wyjscia na zabawe? O co przede wszystkim dbacie przy takiej okazji? z gory dziekuje za podpowiedzi;-)

Gość o mja godnesssssss
umyj się :D

Gość imprezowa
dzieki;-) no, od Jarka 84 to innej odp nie mogłam sie spodziewać:-/

Gość ffffffffffffffffff
wyjdź nago

Gość
bądź pewna swojej urody a i innym się udzieli ;)

Gość imprezowa
Czasami mnie przerażają takie laski, ktore w klubie maja zrobione i zadbane praktycznie wszystko...kazda mozliwa czesc ciala jest wyeksponowana, umalowana i ozdobiona bizuteria;) Czasami jest w tym przesada, ale niektore potrafia znaleźć złoty srodek- takie podziwiam. Czy do klubu zawsze zalkadacie obcasy, np. do rurek i topu? Dawno nie bylam na imprezie na miescie, nie wiem, jak sie tam teraz ubrac:/

Gość _____hcbv__
przede wszystkim ladna fryzura,swieze wlosy,ubierz sie ladnie,paznokcie,blyszczyk i usmiechaj sie,badz sympatyczna to napewno cie polubia:P

Gość _____hcbv__
zaloz obcasy:)

Gość imprezowa
no z pewnością

Gość imprezowa
chyba coś o tym wiesz prawda?

Coś Ci powiem, nie słuchaj absolutnie zadnych rad, tylko ubierz sie w cos , w czym sie dobzre czujesz, bys była ubrana , a nie przebrana. Bądź soba , nie staraj sie nikogo oczarowywać, ani olsniewać, bądź soba i bedzie gut!

Gość lalkak
nie pij za dużo, bo ZAWSZE się wygląda nieświeżo

Gość a ja ci poradze
żebys ubrała sie wygodnie a zarazem sexownie ale z gustem:) Jesli ubierzesz sandałki to zadbaj o frencz na stopach i zrob pedikir, paznokcie u rak tez pomaluj, rozświtl oczy jasnym cieniem, co do uioru to podkresl to co uwazasz u siebie za walor natury:) Ja bym ubrała sexi spodnie czy jeansy i jakac obcisła bluzeczke:)

Gość a ja ci poradze
jesli lubisz sztuczna bizuterie to załoz np grubsza bransoletke pod kolor bluzki:) No i torebeczka pod kolor bucikow lub pod kolor bluzki lub dodatkow:)