Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillll9

no i co ja mam biedny zrobić.strace ją?

Polecane posty

Gość kamillll9

Podoba mi sie pewna dziewczyna,ładna w towarzystwie śmiaa wygadana...ale mnie unika..unikła nawet tak dziwnie nienaturalnie...bo jak tylko mnie widziała to zawracała mowiła zdawkowe cześć..podcza rozmowy nie patrzyła na mnie tylko zajmowała sie a to torebką a to czymś tam.Wkońcu zapytalem jej kupeli czy mam dać jej spokój bo pomyslałem że ma mnie dosyć i nieodwazjemnia mojej symati.Ta jej kolezanka powiedziała mi że podobno podobam sie tej dziewczynie i dlatego się tak zachowuje bo się "Wstydzi"ale to znak że nie jestem jej obojętny....dobra to co mja mam zrobić?jak nawiazać znią kontakt jakiś i co zrobić żeby wstydzić sie przetała:)?

Gość kamillll9

Gość pooooooooooooooooooooo
zdobywać ją powoli- przypadkowe spotkania itp

Myslę, że ona WIE, że jesteś gejem:D

Gość Janeczek
Wartko wal , o co chodzi , jest zajefajna i tam , tylko gumę do ust co by nie woniło hehe.

nic nie tracisz rozmawiając z nią o Twoich uczuciach do niej,ale i tak myśle,ze jezeli on sie wstydzi to najlepiej podchodzic do wszystkiego z dystansem:) powolutki i do celu bez pośpiechu bo dziewczyna sie spłoszy;P,chociaż nawet odwzajemniając Twoje uczucia;)

tez taka jestem :P na Twoim miejscu poszlabym po calosci.. moze nie od razu seks, ale nie boj sie jej pocalowac, pokazac ze Ci sie podoba... ona musi czuc sie doceniona , wtedy bedzie pewniejsza siebie i moze rozkreci sie tak jak w towarzystwie. pozdrawiam :)