Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zong

nagle mamy dwie opcje na wesele,dwa miejsca,czasu malo,szybka decyzja,piszcie!

Polecane posty

Gość no to zong

no wiec pierwsza opcja to piekny dworek,z przeszklona weranda, slicznie udekorowany sam w sobie no nie trzeba juz tam nic oprocz kwiatow,taki przytulny,dosc maly,ale na 80 os spokojnie,a tyle mamy.Drogo,eksluzywnie...ale bez poprawin.Czyli imprezka i do domu,dworek nad morzem ale w centrum miasta,kazdy ma blisko do domu. Druga opcja, to opcja wyjazdowa,hotel na polwyspie,sala do udekorowania, no bo wiadomo jak w hotelu,sala duza,ze scena,miejsce dla orkeistry,wyjscie na ogrod,widok na morze,noclegi dla gosci,dzien pozniej jakies poprawiny w ogrodzie,no impreza jakby nie patrzec 2dniowa. Ale miejsce juz nie robi az takiego wrazenia,jak to pierwsze no i trzeba dojechac, jakas dobra godzine. Gdzie wolelibyscie sie bawic, prosze o rady!i dziekuje ;)

Gość fghfjjy
Opcja pierwsza! Nie lubię poprawin i sama ich nie chcę, a do tego ten dworek :) W ogóle bym się nie wahała.

Gość nicola76
pierwsza bez zastanawiania sie, ja tez nie robie poprawin

dworek,zdecydowanie.ja tez wybralam podobne miejsce i tez nie robie poprawin,bo po co?dla niedobitkow?

Gość no to zong
ale nie myslicie, ze to wieksza frajda dla gosci..taka wyjadowka, z noclegiem. Wydaje mi sie, ze to takie bardziej zapadajace w pamiec.Kurka sama nie wiem juz.A te pooprawiny to bardziej myslalam, juz tak na spokojnie jakis grill w ogrodzie, tym hotelowym.. kurcze same odpowiedzi za dworkiem...szczerze spodziewalam sie raczej, ze bedziecie glosowac na hotel...daje mi to do myslenia

no to zong-my wlasnie mamy wesele w takim dworku i w zwiazku z tym wybieram opcje nr 1:)

i wiesz, wydaje mi sie, ze taki wyjazd badz co badz bedzie dla gosci bardzo meczacy, mysle ze kazdy czuje sie komfortowo, kiedy jest blisko domu. Zreszta u nas np. bedzie tak klimatycznie(dworek, park, pochdnie, mnostwo swiec i kwiatow), ze mysle, ze goscie zapamietaja nasze wesele na dlugo.

Gość no to zong
no i badz tu madry... zwariuje juz naprawde nie wiem juz sama co robic, a czasu coraz mniej.. ale z tymi pochodniami to fajny pomysl i swiecami.. ale zapalacie je dopiero o zmierzchu..tzn ktos zapala;)

Gość kijanka123213123
NO CO WY!! Zdecydowanie opcja wyjazdowa! to nie chodzi o poprawiny tylko wlasnie o ten weekend dla wszystkich. Godzina jazdy to nic, a w tym miejscu napewno tez da sie slicznie urzadzic i jeszcze w dodatku na polwyspie, zaraz przy morzu! bajka, zadek wiesniacki dworek tego nie przebije! zastanow sie!

jezeli goscie maja ten dworek na miejscu (czyli znaja go na wylot), to moglaby sie okazac lepsza opcja z hotelem, ale w zaleznosci od tego jakich gosci macie , to opcja z wyjazdem raczej bywa meczaca ,

Gość walizeczka
ja bym wolała ten hotel; godzina jazdy to jest nic, a widok na morze to cos, co lubię najbardziej jak dworek jest w miejscowosci, w której wiekszosć mieszka, to to żadna atrakcja

Gość zareczynowa
a gdzie miesci sie ten dworek?? wlasnie z narzeczonym rozgladamy sie za takim urokliwym miejscem....pozdrawiam

Gość obie opcje świetne
choć pewnie wybrałabym dworek

Gość obie opcje świetne
a gdzie lepsze jedzenie?

Gość DJ_LEPSZY
Witam, jestem Dj'em, wraz z kolegą konferansjerem prowadzimy imprezy okolicznosciowe, wesela, studniowki, bale, 18 - stki, imprezy urodzinowe, wieczory kawalerskie... Zadzwoń, dogadamy się co do ceny :) Zapraszam: 606403797 gg 807557 Pozdrawiam DJ LEPSZY

Gość no to zong
no i nadal sie glowimy! zwariuje...nie no najgorzej to miec chyba 2 opcje i wiem , ze obojetnie co wybierzemy to powinno byc dobrze ale .. no wlasnie opcja dworek: to bardzo eleganckie miejsce, piekne, z piekna oszkolna weanda...ogrodem itd nad morzem, tyle, ze jedny problem to miejsce do tanczenia i rozstawienia orkiestry, bo wlasnie musialabny stanac na tej werandzie i tam tez ludzie musieliby tanczyc, nie ma takiego parkietu przez duze P. rozumiecie no a w hotelu to jest normalnie scena , duzy parkiet na srodku sali i stoliki dookola ale juz sala nie jest taka ladna, nie ma takiego klimatu jak ta dworkowa...poprostu ja mysle,ze ten dworek to bardziej taki elegancki bankiet z malymi tancami a w hotelu no to weselicho no i poprawiny nast dnia no to prosze, bo ja juz zglupialam, piszcie gdzie wolelibyscie sie bawic jako goscie

Gość no to zong
a jedzenie i tutaj dobre i tam w dworku takie bardziej wyszukane..no.

Gość ribon
zastanow sie skad bedziesz miala lepsze zdjecia ja nie lubie wesel wiec nie jestem super doradca wybralabym to co w lepszym guscie ale przemawia do mnie, ze z noclegiem byloby klimatycznie w ogole chodzi o polske?

Gość no to zong
tak Polska. no wlasnie...zdjecia..dobra mysl..

ja lubie male przyjecia (jednodniowe w sensie) i tylko dlatego sklanialabym sie ku dworkowi, ale zdecydowanie wolalabym miec wesele z widokiem na morze!

Gość no to zong
ten dworek tez jest nad morzem,tzn nie z bezposrednim widokiem, ale obok..;) no wlasnie a jak sie zapatrujecie na te poprawiny,albo no tzw dzien po;) jakie sa wg was za i jakie przeciw argumenty?

Gość ribon
ok napisze ci ze swojego punktu widzenia zalezy jaka masz rodzine i jaki sama masz charakter jezeli bedzie opcja numer dwa to mysle, ze ludzie nie beda mieli oporow by duzo pic co moze wiazac sie z roznymi ekscesami, kacem i spaniem do poludnia na drugi dzien ja swojej rodziny nie lubie i nie mialabym ochoty musiec jeszcze krecic sie wokol ciotek i wujkow nastepnego dnia ale ja mam inna mentalnosc bo wolalabym sobie wyjechac niz sponsorowac 100 kolacji trudno radzic jesli sie nie wie z jakim czlowiekiem sie rozmawia dla mnie -gydbym juz robila impreze - znaczenie mialby nawet wzor serwetki na stole. wiec nie ma mowy o jakims podium z orkiestra i tancami wolalabym wariant ekskluzywny, bez koniecznosci bratania sie z goscmi, super zdjecia i niech wracaja do siebie ale ktos kto tak mysli wesela nie robi :) powodzenia

Gość no to zong
ribon masz racje, tez nie chce miec na glowie cioc, wujkow its itp ale u Nas problem w tym, a raczej nie problem, ze wiekszosc gosci to mloda ekipa, fajni ludzie, Nasi znajomi. No i dlatego te wahania.

Gość ribon
a to wiesz co? zadzwon do kogos z nich z kim mozesz swobodnie pogadac i kto zna tych ludzi i zapytaj o zdanie. ci co pisali powyzej maja racje, ze impreza i tak zapowiada sie na udana cokolwiek wybierzesz. tego ci zycze :)

Gość no to zong
dzieki!

wiesz, ten wyjazd i hotel z widokiem na morze podobałby mi się bardziej niż kameralna atmosferka w dworku tuż obok mojego domu;)

Gość no to zong
tak myslisz moon... u Nas ciagle burza mozgow...