Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani M

czy temp 37.5 mierzona zaraz po przebudzeniu

Polecane posty

Gość pewna pani M

w pochwie w dniu spodziewanej miesiaczki moze oznaczac ciaze? wczoraj o tej samej porze wynosila 37. dodam ze nie mierze przez caly cykl bo nie chce sie nakrecac. rozczarowania bola:( tylko ostatnio mnie podkusilo. mozna cos na tej podstawie podejrzewac?

Gość jezusie maryjko
temperature se ebdzie mierzyc no :o a w jakich my czasach zyjemy ludzie :o czy moze na test cie nie stac?

Gość pewna pani M
to nie na temat nie uwazasz? w jakich czasach my zyjemy, ludzie juz zupelnie nie rozumieja czego dotyczy pytanie

Gość pewna pani M
ze tez zawsze znjadzie sie taki pajac jak ty:( spdaj jak nie masz nic do powiedzenia. ja pytam normalne osoby. i nie wysilaj sie nie bede juz sie odnosic do twoich i podobnych wypowiedzi

Gość ja sie nie znam
pewna pani M nie przzejmuj sie tu sie zawsze jakas czrna owca znajdzie. Chcialabym ci doradzic ale na metodach naturalnych tzn sluzy i temperaturki to ja zielonego pojecia nie mam :/ Ale bede trzymac kciuki zeby ta tamperaturka to byla dobra nowina jezusie maryjko a nawet gdyby nie bylo jej stac na test to nie twoja sprawa

Gość no ale powiedz sama
skad my to mamy wiedziec czy jestes czy nie :o kup test i zrob to najprostsze rozwiazanie :o

Gość moze ale nie musi
jak nie mierzysz caly cykl to trudno powiedziec. a test odradzam, raczej nie wykryje jeszcze bo za wczesnie. kilka dni po terminie to tak ale nie od razu:( nawet beta teraz nie wykaze.

pre test wykazuje po 6 dniach od zaplodnienia:) wiem bo uzywalam i sie nie pomylil:)

Gość moze ale nie musi
widac ze " no powiedz sama" niewiele wiesz na temat skoro uwazasz test za najskuteczniejsze i niezawodne:) buhahah rozwiazanie

Gość moze ale nie musi
jakiej firmy byl twoje pre test? ja robilam 2 miechy temu kilka testow i nic nie wykazaly, dopiero beta po tygodniu od dnia w ktorym mialam miec okres

Gość taa ciemnota na tym
forum. kurwa test nie test ale tu nikt ci tego nie powie :o nie rozumiesz!

Gość pewna pani M
ale ja nie pytam o test ok? pytam o temp. ktos cos potrafi powiedziec na ten temat?

Gość taa ciemnota na tym
poza tym organizm to indywidualnosc jedne moga miec taka a inne sraka temperature tak samo jak jest z testami cioty

Gość pewna pani M
taa ciemnota na tym - czy ci sie wydaje ze ja was traktuje jak wyrocznie?? pytam o cos bo chce, jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz i nie podnos sobie cisnienia niepotrzebnie. od razu widac ze dzis gimnazjum ma wolne:)

Gość pewna pani M
dobra dajcie sobie spokoj, nie potrzebuje inoformacji od dzieci. pogadam z doroslymi na innym forum. spadam.

Gość he he do gimnazjum nawet
nie uczeszczalam :P

do moze ale nie musi nie wiem firmy pisze poprostu pre-test kupowalam w aptece i w rosmanie kosztuja miedzy 10 a 15 zł po 6 dniach od zaplodnienia wiadomo wynik przynajmniej w moim wypadku nie zawiodl

Gość temperatuuurka
hej pewna Pani ja mam dzis 40 dc tempka 36,9 boli bruzch jak na @ sluzu pelno , okaze sie wkrotce co to ozxnacza

Gość pewna pani M
dziekuje: "ja sie nie znam", "temperaturrce" jeszcze nie wiem:) a testu nie chce, jak sie staracie to wiecie czemu i rozumiecie mnie. duza buzka!;)