Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona dziewczynka

krew z odbytu, PILNIE PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

czy ktoś z Was miał taką dolegliwość że po oddaniu stolca na papierze zobaczył kropkę krwi? jestem przerażona. nie jestem polnoletnia, własnie po raz pierwszy mi sie coś takiego przytrafiło. obejrzałam się tam w lusterku, z odbytu nie leci mi krew niczym za przeproszeniem biegunka, barziej to przypomina taką krew jak przy np. zacięciu sie przy goleniu na kolanie. nie chcę iśc do lekarza, nie straszcie mnie, powiedzcie tylko czy to możliwe, że pękła mi jakaś żyłka??? błagam o pomoc:( ręce mi się trzęsą z nerwów. oczywiscie, jeśli to się powtórzy, to tego nie zbagatelizuję.

PROSZĘ ODEZWIJCIE SIĘ:(

Możliwe, że to tylko pęknięcie śluzówki lub obtarcie naskórka. Zdarza się. Jednak jeśli się powtórzy, powinnaś skonsultować się z lekarzem. Na razie się uspokój, to pewnie nic groźnego.

Gość bo każda firma ma inne
nie denerwuj się. Krew była w kupie, czy tylko na papierze? Jeśli tylko na papierze i jutro się to nie powtórzy to możliwe , że podrażniła się sluzowka i stad ta krew

ja tez tak mialam niedawno..stolca oddawalam z latwoscia a krew i tak byla..moja mama powiedziala mi ze to hemoroid mi pekl i to dlatego..teraz np nie raz miewam duze zaparcia ale krwi juz nie ma:)

Gość pamparam
to na pewno hemoroid

nie, kupa nie była we krwi. tlyko na papierze. dziękuję Wam bardzo. może jest tu ktoś, kto miał podobną sytuację?

Kasiasta, dziękuję:) jestem spokojniejsza już. w sumie czuję się normalnie, jedyne co to się strasznie przestraszyłam. mam nadzieję, że to było jednorazowo.

Owszem, mnie się to zdarza, jeśli np.miałam zaparcie lub papier podrażnił mi naskórek (jeśli np. kilka razy pod rząd się wypróżniałam). Dopóki zdarza się to rzadko, a kropeczka krwi jst tylko na papierze, nie przejmuję się.

mi to sie zdarzalo dosc czesto ale samo przeszlo..poprostu zanim sie hemoroid uleczyl to ja oddawalam kolejnego stolca i znowu sie podraznil i krew byla znowu..ale to nic takiego..u mnie to krwi bylo nawet dosc sporo ale to nic strasznego:) bez paniki samo przejdzie:)

dziękuję Wam bardzo:*:*:*

Gość chyba hemoroid wewnętrzny
być może to hemoroid wewnętrzny, czyli wewnętrzny żylak odbytu krwawił. Jeśli nie masz bólu, pieczenia, swędzenia, to nic takiego się nie dzije. Kup w aptece proctoglyvenol w czopkach i w maści i stosuj wg ulotki. Pamiętaj o prawidłowym odżywianiu, higienie intymnej, treningu rekreacyjnym. Jeśli nie przejdzie to do lekarza rodzinnego idź, a on skieruje do odpowiedniego specjalisty. Szczegóły znajdziesz na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Powodzenia, odpisz jak poszło.

Gość jagodziankaaaa
hej. Ja miałam cos podobnego. Do tego miałam maleńkie zgrubienie przy odbycie i musiałam isc do lekarza i okazało się ze mam jakas szczeline pękniętą i ona jets dosc niebezpieczna.. dostałam czoki:/ i masc.. ale ejst oki.... podobno nie wolno tego lekcewarzyc.. ale moze to nic takiego nei martw sie

dziękuję bardzo za rady i wszelką pomoc, na razie wszytsko w porządku, ale jeśli sytuacja będzie się powtarzać to udam się do lekarza:) ale narazie faktycznie myśle ze to nic poważnego, nie odczuwam żadnego bólu, pieczenia, ani nic podobnego:) pozdrawiam

Gość koszmar
www.lubecki.pl tam wszystkiego się dowiecie zamiast snuć domysły. Mi pomógł i mam po problemie.Zamiast dyskutowac idźcie na badania. trzeba się przełamać. to ginekolog tylko od innej dziury. powodzenia

Gość a do jakiego
lekarza się z tym idzie?

Gość ap up ap