Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueee lagunee

pomozcie mi jest tu ktos kto sie zna na cv?

Polecane posty

Gość blueee lagunee

otoz musze na jutro napisac cv problem w tym ze mam wyksztalcenie srednie jestem po ogolniaku narazie na stazu a na studia ide dopiero od pazdziernika wiec co ja mam napisac w miejsca doswiadczenie zycie itd? przeciez nie oddam prawie ze pustej kartki

Może są w necie wzory cv jak napisać...poszukaj na pewno coś znajdziesz.

Gość blueee lagunee
szukam to wszedzie sa powipisywane wzory dla ludzi ktorzy maja 10 lat doswiadczenia i skonczonych 15 kierunkow😭

napiszesz ze jestes w trakcie stażu i tyle bo przeciez nie masz innego doswiadczenia

Gość hyeiujdyehd
moze jakiś wolontariat?

Gość blueee lagunee
dobrze ale mam do was ostatnie pytanie:P jestem obecnie na stazu wiec jak zaznaczyc date? ze odbywam go n p od 2.01.2008 ? i musze zanzacyc date koncowa? i czy napisac jakos ze jesli znajde stala prace to on zostanie przerwany?

Gość start wearing purple
wrzucasz wszystko, co moze byc potencjalnie fajne dla pracodawcy. od ciekawych zainteresować, poprzez zacne cechy charakteru. co do doswiadczenia, to dajesz wszystkie sukcesy naukowe (olimpiady, nie olimpiady), udzielanie sie w kółkach rozmaitych, samorządach. tez warto w umiejetnosciach wylistowac sprawne posługiwanie sie kompem i np. programami srodowiska office. no i co to za pracodawca ma byc? bo dobrze cv pisac POD konkretne stanowisko.

Gość start wearing purple
co do stażu to w cv piszesz date rozpoczecia, a w liscie motywacyjnym lub tresci maila: info o tym, ze zalezy Ci na pracy, wiec rozważasz przerwanie stazu.

Gość blueee lagunee
dzieki wam🌻

Gość nie jestem znawca ale
miałam zajecia na ten temat ;) wiec piszesz np 02.01.2008 - dziś. Cieżko mi powieziec cokowlieknie widzc tego...jesli chcesz to mzoesz wyslac mi to na maila (oczywiscie z usunietymi danymi osobowymi) i wtedy moge Ci ewentualne bledy poprawic ;) pamietaj o 1 waznej rzeczy: jesli to CV wysylasz droga elektroncizna musi byc w formacie pdf a nie doc ;)

Gość Ratisssssss
Kurde człowieku google nie gryzie.

Gość Justiiii
czy ktos tu studiuje angielski??:))