Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioły dwa

Oj jak dobrze. rozstania wychodzą na plus

Polecane posty

Gość anioły dwa

Muszę gdzieś się wygadać ^^ Czytałam na gg naszą ostatnią kłótnie. czas, gdy byliśmy razem, gdy byliśmy tylko przyjaciółmi. heh.. dziwne, ale cieszę się, że koniec z nim. Miesiąc tego wyrzygał mi wszystko... To, jaka dla niego byłam, zapomniał o jednym - jak bardzo mu się poświęcałam, jak długo żyłam jego życiem zamiast swoim :( wiem, czasem byłam dla niego niemiła, ale jestem niestety rodzajem osoby mściwej. Jaki on dla mnie, taka ja dla niego. Cieszę się, jestem prze szczęśliwa, że KONIEC z nim. Dobrze, że przeczytałam wszystkiego jego obelgi, łzy poleciały, ale przynajmniej przypomniałam sobie, że za takim draniem nie warto tęsknić :) dużo nerwów przez niego poszło, jak mogłam kochać takiego idiotę? :o boże jaka ja byłam głupia.... mam nadzieję, że więcej tego typu osoby nie pojawią się na mojej drodze. gdy nie ma jego - nie ma problemów, nie ma nerwicy, BOŻE ja żyję! Znów cieszę się życiem! :) jutro idę to oblać, już bez obawy przed jego krzywym spojrzeniem "taka fajna dziewczyna i pije". Co go to obchodzi?! Moje życie, moja sprawa :) ach... już nawet ten czas (rok) kiedy byliśmy razem - nie tęsknię za tym. Wiem, że jestem WOLNA! Jak się cieszę, znalazłam sens życia BEZ NIEGO :)) Dziewczyny/ Kobiety! Nie dajcie się, nie pozwólcie by egoiści rządzili waszym życiem, przecież jesteśmy wolne :)

Gość szczęśćiara
:)

Gość LadyLadyLady
Gratuluję odwagi i rozwagi. Cieszę się, ze jest Ci z tym dobrze :) Ja jestem w rozterce i podziwiam Cie, może to kwestia charakteru.

Gość slada
tez tak myślę, mam tak samo, teraz dopiero czuje że żyje, BEZ NIEGO, jakie to głupie że jest sie z kimś i całkowicie zapomina o sobie i żyje się jego życiem, to chore...

Gość anioły dwa
Dokładnie to chore, smutne jest, że przejżałam na oczy jak ON mnie niszczy po 7 miesiącach, męczyłam się z tą myślą kolejne 4 miesiące. Zrozumiałam, że właśnie tak miało być dopiero po 5 miesiącach. Czas, czas i jeszcze raz czas, naprawdę leczy rany :) Pomogło mi też w dużej mierze to, że ja po tym co mi powiedział po prostu... nienawidzę go!! :p

Gość anioły dwa
niszczył* dopiero 5 miesiącach od rozstania*

Gość cudownie/
"Znów cieszę się życiem!" :)

no, w koncu jakas rozsadna na tle tego emocjonalnego bagna wszechkafeteryjnego. wychodza na plus, a jakze! gratulowac! :classic_cool: