aniiaaa 0 Napisano Maj 22, 2008 hej dziewczyny, normalnie musze was prosić o pomoc, ponieważ kompletnie nie wiem co mi może być, więc od jakiegos czasu kiepsko sie czuje,jestem słaba i senna,nie mam ochoty na jedzenie, okres mialam ostatnio miesiac temu, po dwóch tygodniach nastepny, mam zawroty głowy, troche mi nie dobrze,do toalety biegam cały czas i non stop mnie boli brzuch...wiem ze nie jestem w ciąży bo robiłam sobie test ciążowy 2 razy i była jedna kreseczka także ok,okres w sumie tez mam DZIWNY, mam takie brązowe upławy :-/...prosze o pomoc...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczkoo14 Napisano Maj 23, 2008 depresja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamparam Napisano Maj 23, 2008 ciaża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość campini Napisano Maj 23, 2008 kafeteria to nie lekarz:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczkoo14 Napisano Maj 23, 2008 nienaskakujcie na dziwczyne , lecz wszyscy starajmy sobie pomagać , wiec co z tego ,ze to nielekarz , ael kto pyta nie błądzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 23, 2008 aniiaaa ok. dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczkoo14 Napisano Maj 23, 2008 wiecie jaki jest link do sietnika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniiaaa 0 Napisano Maj 23, 2008 maggi za co mi dziekujesz ?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Maj 23, 2008 DO LEKARZA! MOZE BYC JAKIS STAN ZAPALNY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach