Gość italianka88 Napisano Maj 23, 2008 mam pytanie zastanawiam sie nad zakupem mp 3 od LG ,ale chciałabym zasięgnąć opinii na temat tej mp 3 ,czy ktoś ma ,jak sie sprawuje z góry dzięki za wypowiedzi i którą czy FM 33 czy FM 37? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karollo09 Napisano Maj 23, 2008 Mój braciak ma FM37 zdaje się. Kawał fajnego sprzętu. Solidnie wygląda a co najważniejsze jakość dźwięku jest b.dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kondaszewski Napisano Maj 24, 2008 ja mam FM 37 działa mi bez zarzutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mp3odLG Napisano Maj 26, 2008 spoko jest ,m fajne menu,i bardzo fajny wyglad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fionna Napisano Maj 27, 2008 nie slyszalam specjalnie duzo o mp3kach od LG. szczerze mowiac wolalabym bardziej tradycyjne mp3kowe firmy, jak chociazby creative. teraz MoVo 2GB masz w agito na promocji za 79zl. super cena za fajny sprzecik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość italupa Napisano Maj 28, 2008 wiesz co no bo nie są tak rozpowszechnione jak inne a szkoda bo to dobry odtwarzacz,ja mam ich mp3 od 5 miesięcy jest to dobrze grający ,bardzo ładny design maja ,fajne menu wyświetlacz spory no jest na prawdę dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siostra kaski Napisano Maj 28, 2008 moja siostra dostała na komunie ale jeszcze nie mogę jej przejąc bo nosi cały czas ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prezent na komunie Napisano Maj 30, 2008 ja siostrzenicy na komunie też kupiłam FM33 ale sie dziecko cieszyło,a to jest rodzina która ma ma sporo kasy i tak naprawdę wszystko ma co zachce ,ale była niespodzianka bo tylko ode mnie dostała mp3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepepepeppepep Napisano Czerwiec 2, 2008 a czy ktoś może dać jakąś stronkę żeby zobaczyć jak wyglądają te mp 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mp3odLG Napisano Czerwiec 3, 2008 mówisz i masz http://pl.lge.com/proddivergent.do?actType=search&categoryId=020304&modelCategoryId=&parentId=02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korsarz Napisano Czerwiec 4, 2008 wygląd ok ,menu też ale troszkę kosztuje,ale warto kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość red green Napisano Czerwiec 5, 2008 ja wypowiem sie o FM 33 ,mam go już jakieś 5 miesięcy sprzęt jest prze elegancki:) ładnie sie prezentuje, wyświetlacz ma ładne kolory bateria trzyma bardzo długo ,radyjko świetnie działa, możliwe zgrywanie audycji dyktafon tez jest super bateria ładuje gdy muzyka sie do niego kopiuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilma mail Napisano Czerwiec 9, 2008 rewelacja sprzęt a że kosztuje troszkę no cóż za jakość sie płaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadzam sie z ta wypowiedzią Napisano Czerwiec 9, 2008 cena adekwatna o jakości,a sprzęt jest wart tej kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzyja Napisano Czerwiec 11, 2008 wchodziłam na stronkę bardzo mi sie podoba ten odtwarzacz,a ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matiz Napisano Czerwiec 12, 2008 no właśnie ile kosztuje ,bo podoba mi sie może bym sobie kupił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heńk Napisano Czerwiec 17, 2008 wejdź na ceno i sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karen_p 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 A co myślicie o mp3 firmy Pentagram ? Z tego co wiem to nowa firma i to dosyć tania, ale czy dobra ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolka z m Napisano Czerwiec 18, 2008 nie znam, ale zdanie moje to takie że trzeba stawiać na sprawdzone bo tanie nie zawsze dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitiii Napisano Czerwiec 20, 2008 no pewno że na sprawdzone sie stawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 230586 Napisano Czerwiec 20, 2008 najlepsze jest mp3 od CREATIVE polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 230586 Napisano Czerwiec 20, 2008 pentagram jest całkiem niezły i dobrze się sprawuje, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzizaui Napisano Lipiec 10, 2008 kolega od roku ma LG MP3 tylko nie wiem jaki model,ale spoko odtwarza i ładnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogromny stres Napisano Lipiec 10, 2008 te LG odtwarzacze mp3 mają bardzo fajne menu ,i wyświetlacze takie duże,mnie si bardzo podobają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość felonci Napisano Lipiec 12, 2008 powiem tak ,mnie bardziej podoba się LG Fm 37 ,wizualnie jest cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renomi Napisano Lipiec 14, 2008 tak są bardzo ładne i maja takie duże wyświetlacze ,na prawdę super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach