Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migusiamigusia

wielkie stopy

Polecane posty

Gość migusiamigusia

mam ogromną obsesje:( mam stope nr 40 i bardzo szeroką- płaskostopie, halluksy nie mogę żyć normalnie nic robić bo ciągle o tym myślę to jest strasze ale mi się wydaje że ciągle się ktoś na nie patrzy:( dziewczyny mają takie małe kobiece stopy co ja mam zrobić:( mam wrażenie że mój chłopak ciągle patrzy ogla.da się itd za dziewczynami na szpilkach o ładnych małychs stopach a ja tak nie moge pomózcie:(

Gość kokoszka w japonkach
Ale jak Ci mamy pomóc? Sama sobie pomóż i idź na jakąś terapię, albo co? Stóp sobie nie wymienisz, musisz z nimi ,żyć i przestać się przejmować pierdołami, daj spokój, ludzie naprawdę mają swoje sprawy i mało ich obchdzi wygląd Twoich stóp. Jak można być tak skoncentrowanym na sobie, żeby sobie wyobrażać., że wszyscy się na mnie gapią? Opypciałaś?

Gość migusimigusia
no tak ale faceci już zwracają uwagę i co? po prostu czuje się mało kobieca

Gość kokoszka w japonkach
No ale zastanów się dobrze - jeśli się nie pogodzisz, że ma takie, a ni inne stopy - co pozostaje? Będziesz całe życie jojczyć nad stopami? Nikt nie jest doskonały, rozejrzyj się! Przestań sie tak skupiać na sobie, zajmij się czymś pożytecznym, ile masz la? !4?