Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaithlee

pisanie pracy mgr

Polecane posty

Gość Kaithlee

hej czy ktoś tez ma tak ja ze nie może się zmobilizować do pisanie, jutro mam oddać pierwszy rozdział(sic!) a i tak siedzę na cafe zamiast poprawiać:)

przeszlam przez to ale cieeeezko bylo mialam ten sam problem co ty zero mobilizacji i tysiac innych rzczy robilam aby tylko nie pisac

Gość ech ja mialam tak samo
;)

Gość Kaithlee
wasze odp nastrajają mnie pozytywnie bo jesteście już po mimo braku mobilizacji:P pozdrawiam

skąd ja to znam... płakać mi się chciało jak musiałam nad tym siąść. Pocieszające jest jedynie to, że najgorzej zacząć, bo potem to już samo leci;) Moja obrona za miesiąc :D

no ja sie prawie caly rok nie moglam zmobilizowac do pisania a jak przyszlo co do czego to pelna mobilizacja bo musialam pracę napisać w jakieś 10 dni, nie wiem jak mi sie to udało.:classic_cool:

Gość Kaithlee
no ja jeszcze nie mam noża na karku, wiec jest mi ciężko, wybrałam sobie temat rzekę- ambitnie, a teraz żałuje bardzo, bo reszta pisze o pierdołach i jest nim o niebo łatwiej:(

no moj temacik też sie wydawal na poczatku ciekawy ale jak sie w to zaglebiłam to zwatpilam. Troche mnie jednak przerósl wiec musialam sie nad nim pomęczyć. Ale juz mi sie nie chcialo wymyslac nowego tematu wiec pozostalam przy nim.;)

Gość Kaithlee
ja tez już nie zmienię może zawężę trochę, ale żeby mieć pogląd to trzeba w to wejść no od 11 wchodzę :P :)

Ja mialam kilka dni temu wyslac jej poprawiony pierwszy pozniej drugi i trzeci rozdzial ale wlasnie najgorzej jest zaczac bo jak zwykle jest tysiac innych rzeczy do zrobienia niz poprawianie tej pracy.A o temacie to ja wole nie pisac bo moja recenzentka stwierdzila ze promotorka wybierajac dla mnie taki temat wsadzila mnie na babe zegarowa i pewnie wybuchnie na obronie:O

Mam to samo... Najgorsze, że mnie promotorka wcale nie ściga :) Kiedy zadzwonię to się umawiam, kiedy coś sobie napiszę to jej dam znać... Ale strasznie tak głupio... Wszystko sama piszę... od 2 miesięcy mam dopiero kilkanaście stron.. I rozdziału... :) Porażka :)

Gość Brzechwa
strzel se Tyskie , a pójdzie z górki

Gość malaaa24
ja mam we wtorek oddac 35 stron a mam poki co 16 :)