Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslalam po fakcieee

Stosunek bez wytrysku, 4 dni przed okresem.

Polecane posty

osttani okres skonczył mi sie 1 maja. Teraz powinnam dostac 27 maja. Wczoraj kochałam sie bez zabezpieczenia, bez wytrysku. Czy jest możliwosc zajscia w ciaze??? :(

czy ktos wie czy to byl moj dzien nieplodny? Help, zwariuje:(

Gość Justynaaaaaa
Skoro bez wytrysku to jak chcesz zajść w ciąże?

bo slyszalam ze jest plyn przed wytryskiem.. jakis ejakulacyjny:( Bardzo sie boje:(

Gość Justynaaaaaa
Nie ma możliwości.

Gość ......kjh......
ile masz lat?

ehh:(

20 .. :(

Gość ......kjh......
1 dzien okresu do okolo 10 dnia - dni nieplodne 11-19 dni plodne - najbardziej okolo 14 dnia 20-28 dni nieplodne to tak w skrocie i duuuuuuuuzym uproszczeniu

Gość Justynaaaaaa
Google - dni płodne, niepłodne - będziesz wiedziała.

Gość fdsgvd
ja chyba mialam podobna sytuacje z tym ze 4 dni po pierwszym dniu miesiaczki, mam nadzieje ze w zadnej ciazy nie bede;]

Gość Ehhh czy nie zajde w ciaze
Czy mozna zajsc w ciaze przez ten lyn ktory wydziela sie z penisa przed wytryskiem?

a ja uwazam ze jest to moxliwe poniewaz przed wytryskiem jest tzw \"przed wytrysk\" w ktorym rowniez znajduja sie plemniki wiec nie ma 100% pewnosci ze nie zaszlas chyba ze nie mialas dni plodnych:)

Gość Ehhh czy nie zajde w ciaze
prosze napiszcie mi czy mialam dni plodne ;( nie umiem tego liczyc;( okres skonczyl sie 1 maja, trwał 5 dni teraz powinnam dostac 26 maja cykle 29-30dniowe

wedlug moich obliczen z tego co piszesz tu, wynika ze mialas dni nieplodne wiec chyba nie masz czego sie bac ale w razie cos to lepiej upewnij sie robiac test:) pozdrawiam

Gość pppppppppppppp
nie ma szansy..a zajscie w ciąże to nie taka prosta sprawa, następnym razem pomysl..

Gość fdsgvd
a jezeli ja cykle raczej dlugie mialam, a moze nawet ich wcale nie mialam bo ostatnio okres mialam 5-7 kwiecien cos takiego, a wczesniej gdzies pod koniec stycznia/poczatek lutego takze cos nie tak ze mna na pewno jest, tylko czy mozliwa ciaza jest w moim przypadku, oto jest pytanie?? dodam ze brałam adipex, odchudzac sie probwalam no i na bulimie jeszcze choruje 2 lata okres zaczą mi sie 16 a seks uprawialam z 20 na 21

dni mialas nieplodne wiec nie panikuj odrazu!!

Gość wectra wectra
nie ma wytrysku=nie ma ciazy:D

Gość fdsgvd
panikuje bo bo moj pierwszy raz byl i zastanwiam sie jak to czuc ze facet skonczył w Tobie lub nie??

Gość hihihiiiiiiiiiii
up tez mnie interesuja wypowiezi na ten temat

Ja się kochałam do końca 2 dni przed okresem i w ostatnio dzień okresu i nie schizuję się że jestem w ciąży bo to były moje dni niepłodne. Tak jak już ktoś wcześniej napisał - nie jest tak łatwo zajść w ciąże!

Gość Zako_chana18
Hej mam pytanie czy jezeli przez jakieś dwie minuty chłopak wlożył swojego penisa(bez zabezpieczenia)do mojej pochwy i potem wyjął,a był to mój 24 dzień cyklua mam 28-30 dniowych,to czy jest możliwośc ze zaszłam w ciąże??...boje sie bo niby to kropelkowanie ale on dostał wytrysku dopiero po jakiś 20 minutach jak robiłam to ręką:/Prosze o odpowiedz!!!

Gość pomyslalam po fakcie

Gość bojjjjee sie
mam pytanie .. :O ,, czy mozna zajasc w ciąze bez wytrysku? .. był to mój pierwszy raz i stosunek trwał może 8 min i był przerywany.. okres ostatnio miałam 21 sierpnia . i trwal do 26 sierpnia prosze pomozcie! nie wiem jak wylicza się te dni płodne. i czy wydzielanie się sluzu oznacza ze sa dni plodne?

Nie bój się Dario. Jeżeli nie doszło do wytrysku, to nie zajdziesz w ciążę. Badania wykazały że tzw. preejakulat nie jest zdolny spowodować zapłodnienie. Na przyszłość starajcie się jednak używać prezerwatyw.

Ostrzegam jednak że jeżeli facet ma wytrysk na zewnątrz, a później wprowadzi penisa do pochwy, to może dojść do zapłodnienia nawet bez wytrysku (ponieważ na żołędzi penisa zostają resztki nasienia z pierwszego wytrysku). Natomiast jeżeli facet nie miał wcześniej wytrysku, to może odbyć stosunek przerywany bez ryzyka zapłodnienia. Na wszelki wypadek lepiej aby jednak używał prezerwatyw.

Gość bojjjjee sie
dziękuje za odpowiedz.. nie nie było wczesniej wytrysku. ale mam cholerne obawy .. bo czytalam ze nawet bez wytrysku w dni plodne mozna zajsc w ciazee. :C