Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulka1985

Mozliwosc zarobienia

Polecane posty

Gość martulka1985
upupup

Gość pudel to trzeba się myć
:p

Gość pewnie sie pudel
zesrałeś :-0 niedobry pies :p

Gość martulka1985
w taki sposob to dziala Persymona przykladowo Ty zapisujesz sie pode mna a potem nastepne osoby pod Tobą,nic to nie kosztuje a jezeli mozemy cos zyskac to dlaczego nie sprobowac,tym bardziej ze nie ryzykujemy niczym.pozdrawiam

Wiem, że tak to działa, ale nie wszyscy. Powinnaś napisać o co w tym chodzi dokładnie i od razu, a nie działać na zasadzie "niedomowienie nie jest klamstwem".

Gość martulka1985
Dziala to na zasadzie budowania sieci marketingowej,czyli takiej pajeczyny z osob,przykladowo ktos sie zapisze z mojego polecenia a nastepnie poleci to innym i razem zaczynamy tworzyc nowa siec.

Nadal trochę rozmijasz się z prawdą :D Sądzisz, że ktoś komuś płaci za zapisanie się tylko? I kto w to uwierzy?

Gość martulka1985
Sadze ze od czegos trzeba zaczac zawsze,w tym przypadku od zapisania sie,a to co kazdy zrobi dalej jest juz sprawa indywidualna,sprawa wolnej woli osoby zapisanej,ja sie zapisalam i nie widze w tym nic zlego,nie kaze sie zapisywac Tobie ani tez nikomu innemu,podalam tylko link a to czy ktos sie zapisze jest tego kogos decyzja,nie wydaje mi sie tez abym w jaki kolwiek sposob mijala sie z prawda.