Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzycielkaaaaa1111

O cO ChOdzI???

Polecane posty

Znamy sie z moim partnerem od ponad 6. lat a jestesmy razem od 3 lat..przez ten cały czas regularnie współzyjemy i to (za kazdym razem) bez zabezpieczenia...nie boje sie ciąży a wrecz przeciwnie bardzo chciałabym byc w ciazy i w tym cały problem...czy cos jest nie tak? ze przez tak dlugi czas nie udało \\\"nam\\\" sie zajsc w ciaze?niektóre dziewczyny przez przypadek ot poprostu juz za pierwszym razem a my? byalam u lekarza ale twierdzi ze wszystko jest w porzadku...moze problem tkwi w moim partnerze?

Gość campini
jeszcze sie zastanawiasz??

Gość campini
jego kondycja moze byc zajebista ale kondycja plemników do bani:o

Gość taka sobie ja...
marzycielkaaaaa1111 Ja z moim mężem przez 3 lata stosowałam stosunek przerywany i tez ciazy z tego nie bylo.a jak zdecydowalismy sie sreszcie na dziecko,to plr roku minelo zanim w ciaze zaszlam.Oboje jestesmy zdrowi,ale tak czasami bywa i nie oznacza to ze z Toba lub Twoim partnerem (a raczej jego plemnikami :) ) jest cos nie tak :)

Macie racje...tyle ze problem polega na tym jak mu o tym powiedziec. Ze cos jest nie tak i zeby poszedł sie zbadac...boje sie ze moze sie poczuc urazony. Tym bardziej ze on absolutnie nie widzi w tym problemu ze nie mozemy miec dziecka:( :(

Gość taka sobie ja...
marzycielkaaaaa1111 A od jakiego czasu się staracie? A z tym shiftem to do mnie?

"taka sobie ja" : ja z moim partnerem staramy sie o maluszka od...juz bedzie bodaj roku:( I cały czas nic... ;( a co do wypowiedzi persymony to...no comments:P Poooooozdrawiam:*

Biedrona...a robiłaś badania hormonalne? Jakieś USG jajników? To podstawa! A sparwdzasz sobie tylko test z moczu czy beta HCG? To niby nic a jednak!