Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaklalaolk

ILE ZARABIA KIEROWCA TIR-a , ktory jezdzi po całej POLSCE ??

Polecane posty

Gość jaklalaolk

biorąc po uwage kombinowania ( pieniadze, ktore dostasje na hotel biorze dla siebie a spi w tirze) ???

Gość oj pewnie sporo

Gość malamirabelka
moj znajomy ma 2tys na czysto bez zadnych innych

Gość jaklalaolk
a co to znaczy sporo wg Ciebie ?

Gość zimne palce
2 tys na czysto ? tylko ? O.o

Gość jaklalaolk
no ja wlasnie mysle ze wiecej niz 2 tys

Gość jaklalaolk
ja wiem, czy ne mozna kombinowa ? perzeciez pracodawca musi im zapewnic hotel, czy tam pensjonat i dac na to pieniadze, a ze oni biora je dla siebie i spia w tirach to juz ich sprawa..

znajomy hezdzi, ale po calej europie, pracuje w pl firmie,ale nikt mu na hotel nie daje, tylko spi w kabinie, miesiecznie wyciga 6 tys zł

Gość jaklalaolk
aaha ale po europie, to po polsce gdzies pewnie 4 tysiaczki, nie ?

Gość jaklalaolk
czy ktos jeszscze wie cos na ten temat ??

znam goscia ktory ma własna firme przewozowa:) ma chyba 2 albo 3 tiry pracuje sam jezdzi po polsce:) na czysto wyciaga jakies 10 tys miesiecznie:)

Gość 2-4 tysięcy na rękę
więcej też się da ale lepiej jak masz znajomości

Gość jaklalaolk
wiecej niz 4 tez mozna ?!?! to nie oplaca sie miec wyksztalcenia, lepiej zrobic prawo jazdy ;p a co do tego maja znajomości ?

Gość jaklalaolk
up ;)

Gość marlut
po polsce 2600.soboty ,niedziele wolne.na hotel nikt nie daje.skad takie info? spi sie w kabinie.wyjazdy czasami 2-3 dniowe.wiecej nie da rady wyciagnąć.zagranica system 2 tyg pracy tydzien w domu 5 tys.za granicą nie pokombinujesz na godzionach pracy-tachografy cyfrowe.po polsce zapieprzasz jak dziki osioł,robisz trzykrotna ilość godzin w m-cuHOTEL?PENSJONAT?A TO DOBRE?!!!!!!!111

Gość jaklalaolk
marlut , bardzo fachowa i konkretna odpowiedz, takiej potrzebowalam ;) a hotele, pensjonaty, ktos mi kiedys tam powiedzial, ale moze rzeczywiscie błedne informacje.. dzięki bardzo wszytskim :) jakby ocvzywiscie ktos jesczze mial jakies dodatkowe informacje, to zapraszam do odpowiedzi ;)

Gość tomcio64
czytając waszw komentarze można się sposo dowiedzieć. Ale ja o czym innym. O co chodzi gdy niektóre firmy dają ogłoszenia tego typu przyjmę kierowcę kat. c+e możliwość przyuczenia o co chodzi z tym przyuczeniem ? i na czym to polega?

Gość bardzo dużo jak trafia na
tanie tirówki......

Gość dorosły i mądry
Wykształcenia nie ma się dlatego, że ma się to "opłacać", tylko dlatego, że coś cię tak interesuje, że chcesz się uczyć tego 3-5 lub więcej lat! To reklamy głupich prywatnych szkółek wmawiają głupiej młodzieży, że wystarczy skończyć studia, żeby zarabiać nie wiadomo jakie kokosy. Jest dużo prac, które nie wymagają żadnego wykształcenia, a są (bardzo) dobrze płatne (choćby prywatna inicjatywa). Za papier się nie płaci! Płaci się za konkretne umiejętności. I bardzo dobrze, bo gdyby sami magistrzy i doktorzy byli, to kto by nam chleb upiekł (i go dowiózł).

Gość no to może...
kierowca zarabia 2500-2700 na czysto (to też zależy ile godzin wyjeździ) śpi w kabinie, musi przestrzegać czasu pracy, weekendy w domu.

Gość młody driver
zalezy od miesiąca,od 4 do 5 tys.jazda po polsce,co drugi dzien w domu.soboty niedziele wolne

Gość gość
Niemiecka firma logistyczna zatrudni kierowców kat C+E na bardzo dobrych warunkach. Wymagany komunikatywny język niemiecki. Tel. kontaktowy: 0049 173 676 55 30

Gość ABCE
W ogłoszeniach o pracę jest napisane tylko C+E,ale chyba kwalifikacja wstępna jest tak samo ważna bo bez niej nie ma szans na pracę?

Gość gość
witam. Ma takie pytanie... ile trzeba zebrać pieniędzy by zrobić prawko na tiry-kierowce zawodowego??? Na tą chwile mam tylko prawko kat b a chcę z czasem iść w ślady kierowcy zawodowego... ile bede potrzebował funduszy by to zrealizować biorąc pod uwage wszelkie potrzebne szkolenia i kwalifikacje, lekarza itp

Gość gość
zarobki są różne zależy od firmy, wiem, że kierowcy znajomi bardzo chwalą MW Spedition z Poznania, oprócz tego, że stawka jest dobra to przede wszystkim jest duzo roboty, cały czas zlecenia, nie ma niepotrzebnych przerw, a jak masz własne auto albo kilka to już w ogóle jestes dla nich jak złoto.