Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosiakk

MaSKI Odżywki do włosów intensywnie regenerujące. Polećcie coś!!

Polecane posty

Gość wlosiakk

2 razy w przeciagu tygodnia m,ialam fabowane włosy (tak tak wiem to glupota ale to byla koniecznosc) no i wloy mnapewno na tym nie zyskaly. poleććie jakieś dobre odzywki maski, ktore chociaz troche zregeneruja wlosy, poprawia kondycje

Gość dfdgff
dove sa dobre nawilzajace..a czemu w ciagu tyg farbowalas wloski dw arazy??? :) ja tez kiedys nie madrze rozjasnialam wlosy a mam ciemne naturalne...bo chcialam miec blond i robilam to sama nie u fryzjera ...wyszly żółte kurze na dzole pomarancz i tak sie meczylam pare lat by doprowadzic do normalnego stanu:(

Gość wlosiakk
no mi tesz wlasnie fryzjerka z robila żółte... dlatego m,usialam jeszcze raz malowac. no i wlosy mam oslabione.

Gość dfdgff
a jakie masz swoje naturalne? bo ja ciemne prawie czarne;) i ten moj epizod to lata temu teraz tk nie robie teraz farbuje na czarno

najlepsze efekty daja maski Kerastase,sa dosc drogie ale na allegro sa tansze,z tych tanszych dobre sa gliss kur.Nalozcie odzywke,na to folia,recznik i suszyc troszke goracym powietrzem i zostawic na godz.nie odzywi ich taka zwykla ale chociaz beda wygladac na zdrowe.Niestety po czyms takim sie szybciej przetluszczaja:o

Gość wlosiakk
no wlasnie waxa trudno u mnie dostac. moze jeszcze jutro przelece ie do sklepu fryzjerskiego i zobacze czy tam jest. ja naturalne mam ciemny blond

Kallos małam na włosach juz wszystko ;) tylko kallos zamawiasz przez internet najlepsza jest placenta ale reszta tez niczego sobie

Kallos małam na włosach juz wszystko ;) tylko kallos zamawiasz przez internet najlepsza jest placenta ale reszta tez niczego sobie

Gość wlosiakk
mam wlasnie odzywke kallosa jakas tam z proteinami mleka. nawet niezla jest ale mmyslalam o czyms lepszym

Gość nibieskooookaa22
na regenerację jest b. dobry: Wax ale polski f-my L'biotica do włosów zniszczonych poza tym nawilżający jest Kallos Dove niebieskie pudłeczko moze byc

Gość nibieskooookaa22
poczytaj o oleku kokosowym

Gość wlosiakk
no wlasnie tego waxa nie moge w mojej dziurze dostac

Gość wlosiakk
a ten olejek to gdzie moge dostać? w sklepach fryzjerskich?

Gość niebieskoookaa22
to chyba zosatje ci internet... olejek przez internet chyba tylko albo w dobrych sklepach zielarskich,