Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaLady

marzy mi sie....

Polecane posty

baw się z nimi ! to jest dobra metoda. Teraz cioś ci powiem ! Swietnie prowadzisz tą grę , ale musisz postarać się jeszcze bardziej je przetrzymać. Przytnij im trochę od czasu do czasu , wykaż nutke obojętności a zobaczysz jak za jakiś czas będą piszczały za tobą. Ale rób to z umiarem bo ta mała wygląda na wrażliwą osobę. Bądż milutki ale pokaż że nie jesteś popyrchiwadłem i spróbuj czasem ją sprowokować !

:-Dhehe:-D Zapewne Twoje rady pochodza z "dobrych checi"(mam nadzieje) Ale zawsze sam dawalem sobie doskonale rade i nie potrzebuje rad;-)

Gość napalona30
hej

Gość napalona30
ja naprawde jestem napalona

o napalona to ty nie pytaj bo ona jest dla mnie hmmm. musze cioś wymyślić aby wybić ci ją z głowy zaraz coś wymyślę ty masz swoją małą lady i jej sie trzymaj , ile można ?

Jak moge miec zle zdanie skoro tu bez przerwy siedze;) Ale nie chcialabym zeby ktoś stad za mną tesknił po prostu:P

Odniosłem wrażenie, że chcesz się zakochać w jakimś "romantyku". Tu, czy nie tu, to nie ma znaczenia przecież. Więc chyba dobrze gdyby za Tobą tęsknili...

No chce, bo ja romantyczna bardzo jestem, ale nie widziałam tu jeszcze prawdziwego romantyka:P:P Jedną podrobę tylko;)

Ja juz rozgryzłam kafe i powiem Ci, że najwięcej się dzieje rano i w południe. Od 15 są puchy, a wieczorami jest druga zmiana i róznie bywa:D

A ja znowu słyszałem gdzieś, że najprawdziwsi bywają właśnie wieczorami. W dzień to tylko znudzeni urzędnicy, biurwy,... Wchodzą tu z nudów. Za to wieczorem z potrzeby serca.

Ja czasami wpada ok 15 do domu wchodzę na kafe i klapa, nikogo nie ma, a jak rano mam poźniej zajecia to tu jest najwiekszy ruch, bo wszyscy są w pracy!!