Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minovina

Czy chlopak moze zgwalcici?

Polecane posty

Gość Minovina

Wczoraj byl pijany no i ja nie chcialam sie kochac- bo okres i wogole. A on zrobil sie strasznie nachalny i powiedzial ze jestem jego, potem mnie uderzyl (ale tak nie za mocno) i zaczal mnie pieprzyc A Wiec pytanie- czy wlasny chlopka moze zgwalcici?

Gość masz odp
jeśłi coś się dzieje bez przyzwolenia drugiej strony to jest to pogwałcenie jej praw . więc jeśli nie chciałaś a dałas mu do zrozumienia że nie chcesz a stało się jak się stało to tak, to był GWAŁT

Gość beata1010101
niech idzie w pizdu!!!!!!!!!! rzuc tego huja!!!!!!!!1

Gość paola-la
on cie zgwalcil:((

Gość paola-la
a teraz pytam na powaznie-co czulas? bylo ci przyjemnie chociaz,czy czulas tylko za,zlosc...czy czujesz do niego obrzydzenie teraz?

Gość Minovina
No po tym wczorajszym to sie poplakalam w lazience. A teraz no to sama nie wiem. Chodzi o to ze jestesmy ze soba juz dlugo dlatego sie zastanawiam czy go rzucac

Gość anioł1981
mój Boże no oczywiście że Cię zgwałcił przecież piszesz że powiedziałaś nie a tak w ogóle co to znaczy że jesteś jego

Gość beata1010101
kobieto nad czym ty sie zastanawiasz Rzuc go w pizduuuuuuuu Jak mozna jeszcze patrzec na takiego kolesia i ty sie jeszcze nad tym zastanawiasz???

Gość paola-la
ciezko jest mi cokolwiek Ci poradzic,bo z realnego punktu widzenia powinnas go bezdyskusyjnie i nieodwolalnie rzucic,ale wiem,ze serce nie sluga... chociaz wiem,ze to ciezkie,ale nie powinnismy dawac sie krzywdzic w imie milosci

Gość paola-la
oj cup of coffie-to nie durnota tylko samo zycie... nie wiesz jak bys sie zachowala,do tad,az sama na wlasnej skorze czegos nie doswiadczysz

Paola - gwałt nie ma nic wspólnego z miłościa .Trzeba sie szanować , to że serce nie sługa nie jest żadnym wytlumaczeniem...ale z drugiej strony kto ma miękkie serce ten musi mieć twardy tyłek , a autorka skoro w imie miłości chce sie pozwolić gwałcic to chyba jednak jest głupota.

Gość beata1010101
zrób to i go rzuc Co to w ogóle za facet który w ten sposób postepuje. Sory ale on chyba cie nie kocha jak sie tak zachował. W ogóle umiala bys mu w twarz spojrzec. To tylko dla twojego dobra. Czy umiałabys jeszcze na niego patrzec, seks z nim uprawiac. Nie daj sie ponizac i rzuc tego hujaaaaaaaaaa NIE DAJ SIE KOBITKO

Gość paola-la
ja podejrzeam,ze bym tak zrobila,choc nie wiem jak byloby mi ciezko,ale nie wiem jakiej konstrukcji psychicznej jest autorka,ale moze macie racje...trzeba jej jasno wytlumaczyc,ze moze pozwolic sie gwalcic,nawet w imie milosci,bo jest to milosc jednostronna,a taka daje szczescia

Gość paola-la
nie moze pozwolic sie gwalcic-oczywiscie

Gość oj naucz sie pisać
ZGWAŁCIĆ, A NIE ZGWAŁCICI, bo aż razi:o

Gość się nie sie
naucz się pisać, bo aż razi.

Gość zgwałcici
?????????????????????????????????????????????????????? o ja pierdole

Gość się nie sie
o ja pierdolę się pisze.

Gość ciesz się że cie chciał
nawet po pijaku, bo będziesz jeszcze chodzić po parku i czekać aż ktoś wyskoczy i cie zgwałci

poszłabym na policję, zrobiłabym obdukcję - to właśnie bym zrobiła ale to Twój wybór, raz tak zrobił i pozostanie bez kary, zrobi to drugi raz - masz to jak w banku nie usprawiedliwiaj go, że wypił i to alkohol, a nie on, po alkoholu jak wiemy ludzie zazwyczaj są sobą w pełnym tego słowa znaczeniu jak to jest prowokacja, to naprawdę średnio śmieszna

Gość Minovina
A co mam zrobic teraz? Przyszedl z kwiatami, przeprosil, zaprosil na "romantyczna kolacje". Kurcze no teraz to juz sama nie wiem; jak pisalyscie mialam zamiar jutro pojsc albo co najmniej powiedzic mu wszystko w twarz a teraz czuje sie juz zupelnie podarta!

Gość Minovina
Mialo byc "zupelnie rozdarta"; sory ale dziwnie sie czuje i szybko straszliwie pisze

Madziulek ma racje , zrobił raz zrobi znowu.Widac ,że ukrywa agresje i jakies zboczenia , które wyszly pod wpływem alkoholu. Takim ludziom sie nie ufa , od nich trzeba sie trzymać jak najdalej.

Gość hgfcjsg
Głupoty pleciecie. Każdy facet jest zdolny do gwałtu a że był z nią dosyć długo to nie miał szczególnych oporów. Nie powinna jednak się taka sytuacja powtarzać. Przecież większości kobiet przydażył się chociaż raz w życiu gwałt ze strony stałego partnera a on może i tego nie był świadomy, że tak naprawdę ona nie chce. A gwałt gwałtowi nie równy - to przecież nie była napaść obcego faceta na ulicy, pobicie i brutalne współżycie.

Och, biedaczek nie był świadomy, że Ona nie chce, trzeba mu wybaczyć, że się uchlał jak świnia i pokazał, jaki z niego prawdziwy mężczyzna. Na szczęście na takich są paragrafy. Jeszcze jej napisz, że tak w ogóle to jej wina, bo się pewnie wyzywająco ubrała, albo zrobiła wyzywający gest, albo bo w ogóle istniała, i to go sprowokowało, a on przecież jest tylko mężczyzną (czyli zwierzęciem, co nie panuje nad swoim instynktem).

Gość Odpowiem......
Dla mnie alkohol nie ma wytłumaczenia - rzuć gnoja i tylko bo teraz może być tylko gorzej i nie słuchaj tłumaczeń że był pijany bo jak nie może to nie powinien pić.

Gość Kobietka29***
moj byly narzeczony(jak dobrze,ze za niego nie wyszlam) potrafil na sile brac mnie analnie:( lzy mi lecialy do oczu,gryzlam poduszke,krzyczalam,ze boli,zeby mnie puscil,a on ze jestem jego"suka i mam mu dac dupy teraz".Zmienial sie w kompletnego brutala w lozku.Po czasie,jak go zopstawilam,uswiadomilam sobie,ze to tez byly gwalty.Uwierzycie,ze mozna kogos tak mocno kochac i czuc bol i plakac w czasie seksu i mowic "nie,to boli"i widziec jak go to kreci.Chory czlowiek... szkoda,ze stracilam z nim az 3 lata...Na poczatku taki nie byl.Byl delikatny,ale pozniej sie zmienil.Zreszta zawsze byl egoista w lozku,ale to co robil pozniej,przechodzilo ludzkie pojecie. Pawel..kiedys mi zaplacisz,ze wszystkie krzywdy...

Gość Kobietka29***
Zapomnialam sie przedstawic sie; nazywam sie Robert :-(