Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek21

czy jestem w ciazy??

Polecane posty

witam 1,5 tygodnia temu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, pare dni temu dostalam krwawienia i nie wiem czy to okres czy to moze jakis objaw ciazy;/ ostatni okres mialam ponad 2 tyg temu a to krwawienie jest jakos malo obfite zeby bylo okresem:( macie na to jakas rade????

Gość pogodyna
mam podobny problem ale ja zrobilam 2 testy ciazowe i wyszły negatywne, lecz tez niewiem bo moj okres trwał krócej niz zwykle , moze ty tez zrób test

Gość paulinaa
a w ktorym dniu cyklu to bylo?

Gość dziecinko po pierwsze
dlaczego kochasz się bez zabezpieczenia ? ja rozumiem , że nie wszyscy się truja tabletkami (ja też nie), ale do jasnej anielki, tyle jest innych metod. A co do krwawienia, to może być jakaś nadżerka , skaleczenie, czy choroba - stan zapalny etc. Może zgłoś sie do lekarza, po szklanej kuli nikt nei posiada, by ci powiedzieć , czy jesteś w ciąży czy nie, a może to byc oznaka jakiegoś schorzenia.

Gość dziecinko po pierwsze
i szczerze mówiąc bardziej bym się obawiała o zdrowie, niż o ciążę w twoim wypadku. po drugie, jesli sie decydujesz na współżycie, tym bardziej bez zabezpieczenia, to musisz być świadoma jego konsekwencji. koniec kropka.