Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodyna

mogłam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość pogodyna

witam was , potrzebuje rady czy moge byc w ciazy ? zrobilam test ciazowy w dniu @ wyszedł negatywny , dostalam okres z bólami.ale trwal on o jeden dzien krócej niz zwykle .. po okresie zrobilam test i tez wyszedł negatywny , odbyłam stosunek przerywany ,powiedzcie mi jak to jest z tym okresem podczas ciazy bo juz czytalam taki topik i sama teraz niewiem co o tym wszystkim myslec

Gość raczej to mi
niewyglada na ciąze , skoro okres mialas

Nie można jednocześnie mieć okresu i być w ciąży! MOżna jedynie mieć krwawienie lub plamienie podczas ciazy ale to nie okres! Zrób test z krwi beta HCG i wszystko będzie jasne!!!

Acha owo krwawienie podczas ciązy nie jest bezpieczne dla ciązy! Ale to NIE okres!

Gość pogodyna
astat jejku czyli niemozna miec okresu podczas ciazy? ale ja czytalam ze mozna , sama niewiem , a kiedy moge zrobic bhcg , tydzien temu skonczył mi sie okres czy to ma jakies znaczenie?? po okresie zrobilam drugi wlasnie test i wyszedł neg ile kosztuje badanie krwi?

Kobieto! Powtarzam!!!! NIE MOŻNA MIEĆ OKRESU I BYĆ W CIĄŻY!!!!!! Badanie z beta HCG kosztuje ok 20-25zł.

Gość Clarka chcesz bojkot
?:o

Gość pogodyna
astat kiedy moge zrobic beta , jestem tydzien po okresie czy to ma znaczenie na wzrost beta czy cos takiego ?

Badanie z krwi można wykonać jeszcze przed terminem planowanej @!

Gość pogodyna
wiem ale czy naprzyklad to ze jestem tydzien po skonczeniu okresu ma jakies znaczenie przy badaniu beta? moj chlopak mnie zapewnia ze niebede w ciazy ale lepiej pojde na badanie

Wynik dla niecieżarnej wynosi do 2, 67! W 3 tygodniu ciąży powinno być min 16!

Gość pogodyna
dzieki za odpowiedz

Gość sisne
dziewczyny pomóżcie bo już odchodzę od zmysłów! Wiem że to zabrzmi głupio, ale ja już nie śpię po nocach. 5.04 uprawiałam z moim chłopakiem petting, ale wydaje mi się że nie on nie doszedł i sam twierdzi, że nie mam się czym martiwić, ale mam objawy które mnie niepokoją. Dwa dni po tym zaczął mnie boleć brzuch jak zawsze wtedy kiedy mam okres, w 20 dniu cyklu przy oddawaniu moczu zauważyłam jasną krew na papierze, ale w moczu jej nie było. Normalnie mam okres po 28 dniach, ale nie dostałam tylko nabrzmiały mi piersi. Dziś mija 4 dzień od daty kiedy powinnam dostać okres. Dodam, że zrobiłam już 7 testów ciążowych, ale wszystkie wyszły negatywnie, ale okresu nadal nie ma a brzuch boli i piersi też. Byłam u ginekologa i stwierdziła, że wszystko jest ok, nie mam zapalenia przydadków. Dodam jeszcze, że miesiąc temu brałam duphaston na zatrzymanie okresu, ostatnio byłam mocno przeziębiona i dodatkowo strasznie się denerwuje, tak że budzę się w środku nocy. Dziś zrobiłam test krwi, ale wynik dopiero w poniedziałek. Odchodzę już od zmysłów. Czy jest szansa żebym była w ciąży?

Gość pogodyna
nie , jakbys byla w ciazy to dr by cos zauwazyla , widzisz kochana ja zrobilam tylko 2 testy okres mialam tez ale sie boje , trzymam za ciebie kciuki bedzie ok

Gość agniecha12
Boże jakie wy głupoty piszecie 8testów, ginekolog na nie a wy myślicie ze jestescie w ciązy Skad sie biora takie dziewczyny Bez przesady A okres podczas ciąży mozna miec Ja miłam pierwszy i to nie było lekkie krwawienie tylko okres jak zawsze

Gość pogodyna
agniecha , nierozumiem , mialas okres w czasie ciazy pierwszy? czyli jak pierwszy ? okres mozna miec do 5 miesiaca ciazy bo czytalam

Gość sisne
podobno ginekolog w tak krótkim czasie nic nie zauważa, nie krzyczcie w takich sytuacjach się głupieje i po to są takie miejsca żeby z Waszą pomocą rozwiać nawet najgłupsze wątpliwości

Gość pogodyna
tyle testów nie moglo cie oszukac!!!! bedzie dobrze i beta hcg tez wyjdzie neg.

Gość sisne
dzięki za wsparcie! w sumie paradoksalnie głupieje przez fora, na których dziewczyny piszą że testy są niewiarygodne, ale jak zrobiłam ich już tyle a od dnia spodziewanej miesiączki to chyba mogę mieć pewność, tylko skąd te dziwne obajwy? miała któraś z Was takie?

sisne Wydaje mi się że to nie jest pierwsze forum na którym piszesz :O Już się to nudne robi...

Gość dzinga digulajka
sisne , moja pani ginekolog powiedziala ze te testy sa skonstruowane wymyslone przez ginekologów, i powiedziala ze jak sie zrobi 2 testy w kilkudniowych odstepach (po terminie okresu) i wyjdą negatywnie to mozna BYC PEWNYM ze to nie ciąza hormon hcg pojawia sie w moczu kazdej ciezarnej kobiety , a test wykryje kazda ciae gdy jest robiony po terminie okresu bedzie dobrze

Gość sisne
owszem, nie pierwsze forum bo drugie :) i nie dziw mi się bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji i się denerwuję i wiem że jest wszędzie pełno takich wątków, ale każdy przypadek jest inny i każda dziewczyna szukam pomocy więc dziękuję wszystkim osobom, które mi odpowiadają.

Gość sylvika
ja tez mam pytanie , uprawialam stosunek przerywany , od tamtej pory mialam okres i potem juz zadnego sexu , a teraz drugi okres spoznia mi sie 5 dni robilam test wyszedł negatywny , czy to ciaza??

Gość sylvika
andzia zebys miala racje , bo juz sama niewiem , po tym seksie okres był a teraz drugi okres sie spoznia , ale potem juz sie niekochalam

Gość izka 26
witam 15lipca mialam cesarke na poczatku karmilam swoja mala piersia ale wdala sie infekcja i pokarm zanikna .Dostalam pierwszy okres 18pazdziernika a teraz czekam i sie boje 2miesiace opoznienia moze ktos mial taki przypadek? z Gory dziekuje za odpowiedz