Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecinko po pierwsze

niech się wpiszą tu te, które dziewiczo zaszły w ciążę

Polecane posty

tzn, bez penetracji, za pomocą palca itp. Bo już tych topiców czytać nie potrafię. Bo tu się roi od takich ironicznych odpowiedzi, a dziewuchy potem myślą, że to prawda. (owszem jest możliwośc, ale prawie nierealna). Matko, może by tak wprowadzić jakieś zajęcia dla młodzieży w szkołach, by takich pytań nie zadawały, potem usłyszą głupie odpowiedzi, uwierzą, i potem przyczyniają się do głupoty narodu.

a wątpie, żeby którakolwiek z tu siedzących została mamą tylko dzięki paluszkowi chłopaka ;) Co nie znaczy, że trzeba brać odpowiedzialnośc za swoje decyzje i dorosnąć do pewnych spraw.

niestety, wprawdzie nie dziewiczo, ale znany mi jest wypadek "ciazy z palca", po wytrysku powstałego w wyniku masturbacji chłopak pieścił dziewczynę i na palcach przeniosł spermę, z tym że dłoń miał w nasieniu i nie wycierał, ani nie upłynęło dużo czasu od ejakulacji, bo plemnikom za jedno co je do pochwy wprowadzi - poczęta w ten sposób dziewczynka ma obecnie kilka miesięcy ważne są w tym wszystkim okoliczności

Gość odpuście sobie żelazo
Mam w rodzinie ginekologa z 25 letnia praktyką. O ile wiem, mial jeden przypadek dziewicy w ciązy, chłopak mial wytrysk na narządy płciowe dziewczyny.