Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca86666

Co zrobic z okresem?

Polecane posty

Gość Pytajaca86666

Odstawilam te dziadoskie plastry Evra. Podczas stosowania pierwszego opakowania mialam caly czas okres. Odkleilam drugi plaster i trzeciego juz nie przyklejalam bo sie tego g o w n a chcialam pozbyc. Minal od tego czasu tydzien. Łącznie z poprzednimi tygodniami juz 3 tygodnie mam okres- wrecz leje sie ze mnie :( Czy sa jakies sposoby aby okres zatrzymac. Czy trzeba czekac az wszystko sie ze mne , ze tak powiem wyleje. Bo to normalnie wykwawic sie mozna :/

Gość Pytajaca86666
Niestety nic na opakowaniu nie ma. A okres trwa od 11 maja. Paranoja. Boje sie o swoj stan zdrowia juz. Juz mnie szlak trafia.

Gość Pytajaca86666
ostatnie dwa dni to były plamienia natomiast dzis mam znow normalne krwawienie i bardzo boli mnie brzuch. Czuje sie tak jakby to byl pierwszy dzien miesiaczki. Dlatego tak bardzo mnie to zaniepokoilo. a wizyte u ginekologa mam dopiero w piatek :/

powinnaś jak najszybciej się z lekarzem skontaktować... chociaż zadzwonić i zapytać czy to jest normalne

Gość Pytajaca86666
Ehh no wlasnie bo strasznie sie zaczelam martwic. Nie dosc, ze zle sie czuje to do diabla jakiejs anemii mozna dostac :/ Zadzwonie chyba w poniedzialek do przychodni.