Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Shana10

Co robic?? Pomocy

Polecane posty

Witam. Moja przyjaciolka ostatnio powiedziala mi ze ma wszy. Twierdzi ze ma je juz chyba z rok tylko ze bala sie komu kolwiek o tym powiedziec. Teraz boi sie ze ktos to zauwazy bo wszy zaczna wychodzi. Nie wiem jak jej pomoc. Jak ona je ma wytepic? Prosze pomozcie mi bo nie chce czasem dostac od niej wszow. A ha .. przyjaciolka ma dlugie wlosy prawie do pasa i zalezy jej aby ich nie scinac. Blagam o szybka odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abcdefgahc
niech idzie do apteki i spyta o preparat na wszy to nic wstydliwego napewno jej cos dadza

Udost臋pnij ten post

A czy mimo tego ze ma je dosyc dlugo da sie je wytepic? Oczywiscie nie scinajac wlosow..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdefgahc
oczywiscie ze tak! jest taki preparat naklada sie na glowe i trzyma przez jakis czas i one zgina ale oprocz tego nalezy je z glowy usunac jest do tego specjalny grzebyczek. wszystko pisze na opakowaniu albo powiedza jej w aptece ale niech szybko pojdzie i cos kupi bo to badziestwo sie rozmnaza!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ponoc skuteczna jest
zwyk艂a od偶ywka do w艂os贸w, nale偶y na艂o偶yc jej du偶膮 ilo艣c jak maseczk臋 na sk贸r臋 g艂owy i w艂osy i po jakim艣 czasie wyczesywac w艂osy grzebykiem o bardzo g臋stych z膮bkach od偶ywka zalepia wesz tak ze ta si臋 dusi i obumiera w aptekach s膮 te偶 jakie艣 preparaty ale te zazwyczaj maja wstr臋tny zapach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdefgahc
nie wiem czy taka zwykla odzywka pomoze lepiej isc do apteki i kupic cos pewnego moze i maja wstretny zapach ale dobre nie znaczy przyjemne,potem umyje wlosy szamponem i nie beda za przeproszeniem walily

Udost臋pnij ten post

A wyczesywac je miejac odzywke na wlosach czy potrzymac ja jakis czas splukac i wtedy wyczesywa??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdefgahc
jesli chodzi o lek to trzymasz jakis czas tam pisze dokladnie potem tym grzebykim wyczesujesz obumarle jaja i myjesz glowe od razu tego nie usuniesz trzeba troche czasu zreszta na ulotce wszystko pisze dokladnie co i jak

Udost臋pnij ten post

A gnidy tez tak wytepic. Bo z tego co jej sprawdzalam to miala ich chyba duzo ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdefgahc
wszystko pisze na opakowaniu,wsmarujesz i to ich zabije tylko niech przeczyta dokladnie ulotke

Udost臋pnij ten post