Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buraczana

Proszę wejdźcie ! Muszę z kimś pogadać, powiedzieć o swoich obawach...jest mi źl

Polecane posty

Gość Buraczana

Jestem młoda , zgrabna... i naprawdę ładna.Ale mimo to bardzo niesmiała. Tzn. bardzo powoli otwieram się przed innymi ludźmi, nie umiem z kimś gadać ot tak jesli go słabo znam. W większym gronie ludzi zazwyczaj milczę. O dziwo mam chłopaka :) Ale moj problem nie mija. W dodatku w sytuacjach stresowych robię się cała czerwona.To okropne :( Przez to nie jestem pewna siebie i nie umiem "sprzedać" siebie, swoich umiejętności. To mnie od razu paraliżuje... Przez to boje sie prozaicznych spraw i rzeczy, ktore dla innych sa normalne :( Jestem bardzo spokojna i niesmiała, raczej nie umiem sie przebic choć mam swiadomość że jestem bardzo ładna. Kiedyś wyslalm foty do agencji modelek i bardzoszybko chcieli nawiązac wspolprace ale wycofalam sie:( Teraz za 2 tyg ide do nowej pracy i boje sie że sie skompromituje na calej linii, w takich chwilach mam ochote uciec na koniec swiata zamknac sie gdzies, zeby nikt mnie nie widzial :(

Gość nie wiem co
a co to za praca? w jakim charakterze?

Gość johny bravo
lepiej byc soba niz udawac kogos innego, jestes niesmiala to taka badz bo jak zaczniesz na sile byc otwarta na wszystkich ludzie wyczuja ze cos udajesz

Gość Buraczana
mam być asystentką sekretarki w takiej firmie

Gość johny bravo
nie przejmuj sie jak czasem walniesz buraka, obroc to poprostu w zart i rob swoje, jesli bedziesz dobra ludzie to docenia nawet jesli nie bedziesz dusza towarzystwa

Gość johny bravo
a ty 13ty na drzewo

Gość Buraczana
dzięki bardzo za te słowa Johny 🌼 To mnie najbardziej paraliżuje, że się tak czerwienię :(

Gość Anabella5647
Buraczana...inni naprawde nie są lepsi od Ciebie,uwierz w siebie,nawet jeśli popełnisz jakąś gafę to się nie przejmuj,jesteś takim samym człowiekiem jak inni

Gość johny bravo
;)

Gość johny bravo
a wiesz czemu ty jestes ciotą 13ty?

Gość johny bravo
bo mój penis dobrze sie czuje w twojej buzi

Gość
Nieśmiałe dziewczynki są słodkie ;)

Gość Buraczana
;) Może i sa, ale mi to trochę w życiu przeszkadza. 1-wszy dzień w pracy za 2 tyg. a ja już o tym myślę, już się stresuję :(

Gość nie wiem co
Buraczana: ja też jestem nieśmiała, całe życie.Nieśmiała wobec facetów, wobec innych ludzi, nieśmiała w grupie. Bardzo nad tym pracuję, zeby pokonywać swoją nieśmiałośc. Próbuj. Na pewno na początku nikt nie czuje się pewny siebie w pracy. Ale jak się nauczysz co należy do Twoich obowiązków, jaki jest rytm dnia, poznasz tych ludzi i swoje czynności - to okrzepniesz i sama się zdziwisz, jaka się staniesz pewna siebie w tym co robisz. Powodzenia !

Gość
Autorko, niepotrzebnie. Uwierz mi, nie potrzebnie. Nie każdy musi być gwiazdą. Chcesz? To bądź. Nie potrafisz? Ciesz się tym co masz.

Gość do buraczanej
Przestań myslec o tym że się czerwienisz ! Uwierz to pomaga. Musisz przestać to postrzegać jako problem ! Olej sprawe, powiedz sobie : jak sie zaczerwienie to sie zaczerwienie jak nie to nie wali mnie to, taka już jestem i dlaczego mam sie tego wstydzić przed innymi skoro to jest niezalezne ode mnie. Ja sobie tak powiedzialam i wali mnie za przeproszeniem co pomyslą inni jak zrobie sie czerwona. Zmień sposob myslenia o tym to POMAGA !