Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana wariatka

związek na odległość 10 tys. km?

Polecane posty

Gość zakochana wariatka

kilka tygodni temu poznalam wspanialego chłopaka przez internet...i chyba sie zakochałam:)problem w tym ze chłopak jest z drugiego końca świata (Ameryka Srodkowa):( chcemy bardzo byc razem ale jak na razie nie zapowiada sie ze zobaczymy sie szybko..prawdopodobnie za kilka miesiecy..moi znajomi mowia ze kompletnie zwariowalam i nie daja nam zadnych szans....Nie wiem moze rzeczywiscie zwariowalam ale takie cos zdarza mi sie po raz pierwszy i czuje ze to moja druga połówka:) On chce przeniesc sie do europy dla mnie...no ale to dopiero jesli juz za jakis rok najwczesniej..czy ktokolwiek z was mial podobna sytuacje?poznal chlopaka dziewczyne przez neta z drugiego konca swiata? czy myslicie ze taki zwiazek ma szanse przetrwac?

Każdy związek ma szansę przetrwać - przy sprzyjających wibracjach z obu stron ;) Na nic nie ma reguły.

Gość zakochana wariatka
no wibracje są i to niesamowite..w ogóle nie myślałam ze można tak zwariowac na punkcie faceta ktorego nie widziało sie na oczy... czasami jak sobie uświadomie jak to wygląda z boku to sama mysle ze kompletnie zwariowałam:)ale to fajne uczucie

Uczucie, a realia - raczej dwie różne sprawy. Za krótko się znacie, żeby można było coś sensownie zawyrokować. Moim zdaniem to na razie palcem na wodzie pisane i jak się wkrótce nie zobaczycie, to pewnie będzie o wiele ciężej.

Gość mh........
Im bardziej cos nieosiagalne, tym bardziej niesamowite!!!! Mysle, ze w zderzeniu z rzeczywistoscia, Twoj ekscytujacy facet, moze niestety okazac sie calkiem zwyczajnym osobnikiem, a to co teraz was laczy moze prysnac jak banka mydlana.......

Gość zakochana wariatka
wiem ze bedzie ciezko staram sie zbytnio nie napalać...ale zawsze warto przynajmniej spróbowac...wszystko sie moze zdarzyc:)

Gość zakochana wariatka
rozmawiamy tylko przez telefon lub kamere wiec w jakims sensie czuje jakby byl blisko ale wiem ze to oczywiscie nie to samo co w realu... mamy wiele wspólnego swietnie sie dogadujemy nie czuje w ogole zadnych roznic kulturowych itp..sama nie wiem..

Im szybciej go "sprawdzisz" w realu, tym lepiej. A ta: będziesz się jednak nakręcać, taka prawda.