Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaPoznan27

czy kotras z was brala slub majac malutkie dziecko?

Polecane posty

Gość DorotaPoznan27

podczas organizacji wesela,podczas samego wesela bede miala 3 miesiecznego malucha,jak pogodzic zajmowanie sie nim z organizacja wesela,z sesja zdjeciowa,fryzjerem itd... moze niania bedzie dobrym rozwiazaniem ale napiszcie mi jak wy sobie radzillyscie?dziekuje za rady

Gość kenta
Ja też będe miala taką sytuację... :) Też nie wiem jak to będzie... Z tym, że mój maluch będzie mial juz ponad pól roczku :)...

Dlatego ja czekam aż Mały będzie przynajmniej chodził:P A co do tematu to myślę, że nie ma się co stresować. Są przecież niezastąpione babcie:)

Ja tez tak bede miala:) w dzien slubu i chrzcin moja corka bedzie miec niecale 4 miesiace:) wynajmuje Nianie na czas wesela a tak bedziemy sobie z mezem na wzajem pomagac no i rodzina tez:)

Ja brałam ślub kiedy synek miał 3,5 roczku. Przed północą spał już w pokoju hotelowym , oczywiście zajmowała sie nim moja mama i moja babcia (na zmianę chodziły do pokoju i pilnowały, a wczesniej karmiły itp), szkoda że teściowa (co jak co druga babcia) nie raczyła ruszyć d..y z miejsca żeby też pomóc.

Sorki, synek teraz ma 3,5 roczku. Barlismy ślub jak miał 3 he he :-)

Gość jak ide do kogoś na taką impre
ze to wole się bawić niż niańczyć komuś dizecko i nie ważne czy to dziecko siostry,kuzynki czy koleżanki!